Gaskachels

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Gaskachels 6

Zeker in de winter maar soms ook in de zomer kan het opeens flink afkoelen. Om een ruimte snel weer op te warmen zijn gaskachels erg geschikt. De gastkachels die De Jong Recreatie heeft zijn vooral voor thuis gebruik of voor een vaste staplaats.

filters

Extra informatie over gaskachels

De meeste gaskachels zijn erg groot van formaat en daardoor lastig om mee te nemen. Voor vaste plaatsen zijn deze kachels wel erg makkelijk, omdat ze veel warmte geven en het een tijd warm blijft in het kampeermiddel.

De Jong Recreatie heeft onder andere gaskachels van Gimeg. De gaskachels zijn er in diverse maten. Zo hebben wij ze voor een tafel model als een hoge kachel waarin een 10 kilo gastank past. 

Voor deze kachels heeft De Jong Recreatie ook gas van Campinggaz of Primagaz. Voor een inschatting van het gas verbruik is de standaard maat dat de rol kachels van Gimeg 300 gram gas per uur gebruiken op maximaal vermogen. Dit betekent dat een 5 kg fles ongeveer 16 brand uren heeft en een 10 kg fles ongeveer 32 brand uren.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon