Bürstner caravans

Bürstner caravans

Bürstner caravans is één van de oudste caravanfabrikanten van Europa. Bürstner kwalificeert zich met goede modellen, een modern interieur en een gunstig gewicht. Dit gunstige gewicht van Bürstner caravans is zeer zeker bij de Bürstner Premio en Averso goed terug te vinden. Een Bürstner caravan past hierdoor achter elke auto. Op deze pagina informeren wij u graag en heten wij een ieder van harte welkom in onze showroom.

Bürstner caravan occasions

Voor een Bürstner caravan occasion bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De Bürstner caravan occasions worden altijd goed onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Klik op de onderstaande button voor ons huidige Bürstner caravan occasion aanbod 

Bürstner caravan occasions

Bürstner caravan direct uit voorraad

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe caravan? Wij bieden Bürstner caravans in zes voertuigklassen met in totaal 28 verschillende indelingen, deze vervullen iedere wens naar het grootst mogelijke comfort. Van het compacte model voor twee tot de edele luxe suite op wielen. Maar voor iedere Bürstner geldt: een uitmuntende kwaliteit, afwerking en een harmonieus en smaakvol ingericht interieur met veel verrassende details. Kortom, volop ruimte om je grenzeloos op je gemak te voelen.

Nieuwe Bürstner caravans
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.