Bürstner caravans

Bürstner caravans

Bürstner caravans is één van de oudste caravanfabrikanten van Europa. Bürstner kwalificeert zich met elegante modellen, een modern interieur en een gunstig gewicht. Door dit gunstige gewicht van Bürstner passen de caravans van Bürstner achter bijna elke auto. Het moderne interieur geven u het echte 'thuisgevoel' en het elegante exterieur maken de caravans van Bürstner helemaal compleet. 

Bürstner occasion caravan

Voor een occasion caravan van Bürstner bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De occasions Bürstner worden altijd goed onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Klik op de onderstaande button voor ons huidige Bürstner caravan occasion aanbod. 

Bürstner caravan occasions

Bürstner caravan direct uit voorraad

Bij DE JONG hebben we ook in onze collectie nieuwe Bürstner caravans. Kijk eens rond op onze website en/of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u alvast alle beschikbare informatie over de verschillende modellen. Klik op de button om direct naar ons huidige voorraad nieuwe Bürstner caravans te gaan.

Nieuwe Bürstner caravans
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon