Bürstner caravans

Bürstner caravans

Bürstner caravans is één van de oudste caravanfabrikanten van Europa. Bürstner kwalificeert zich met goede modellen, een modern interieur en een gunstig gewicht. Dit gunstige gewicht van Bürstner caravans is zeer zeker bij de Bürstner Premio en Averso goed terug te vinden. Een Bürstner past hierdoor achter elke auto. Op deze site informeren wij u graag en heten een ieder van harte welkom in onze showroom.

Bürstner caravan kopen

Zes voertuigklassen met in totaal 28 verschillende indelingen vervullen iedere wens naar het grootst mogelijke comfort – van het compacte model voor twee tot de edele luxe suite op wielen. Maar voor iedere Bürstner geldt: een uitmuntende kwaliteit en afwerking en een harmonieus en smaakvol ingericht interieur met veel verrassende details. Kortom: volop ruimte om je grenzeloos op je gemak te voelen.

Ook voor een Bürstner caravan occasion bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De Bürstner caravan occasions worden altijd goed onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van hoge kwaliteit geleverd krijgt. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod Bürstner caravan occasions

Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!