Blog

Wij zijn open (vooralsnog ook op tweede paasdag), 150 cm afstand is bij ons GEEN probleem

In deze voor een ieder lastige tijd, begrijpen wij bij DE JONG Kampeer & Recreatie heel goed dat u er straks weer graag op uit gaat. Ondanks dat iedereen zorgvuldig dient om te gaan met de veiligheidsmaatregelen, komt er weer een tijd aan dat er lekker genoten kan worden. We kunnen er dan weer heerlijk op... Lees meer»


Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te mogen besturen?

Met een camper heeft u de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Bent u van plan om een camper te huren of een camper te kopen, dan is het goed om te weten wat nou precies de regels zijn met betrekking tot het rijbewijs. Want welke camper mag u besturen met... Lees meer»


Coronabeleid bij DE JONG Kampeer & Recreatie

Bij DE JONG kampeer & Recreatie zijn wij ons uiteraard bewust van het corona virus. Hiernaast willen wij natuurlijk dat u zo snel mogelijk kan genieten van uw vakantie, recreatie en /of vrijetijdsmiddelen. Om deze reden zijn wij dan ook volgens onze reguliere openingstijden geopend. Voor u en voor ons, onze medewerkers en een ieder hebben... Lees meer»


Ons zomerrooster gaat vanaf vandaag 15 maart weer in!

Vanaf vandaag 15 maart gaat ons zomerrooster weer in! Dit betekent dat onze showroom en winkel vanaf nu elke maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 09:00 t/m 18:00 en zaterdag van 09:00 t/m 17:00. Het Technocenter is vanaf nu elke maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 t/m 18:00. Vanwege lunchpauze is het technocenter... Lees meer»


Een uitleg over de verschillende bedindelingen voor campers

In een camper zijn er verschillende bedindelingen mogelijk die ieder zijn voor- en nadelen hebben. In dit artikel leggen wij uit wat de verschillen zijn tussen de bedvarianten en waar u bij stil moet staan bij de keuze voor één van de verschillende bedvarianten. Er zijn natuurlijk meerdere keuzes die overwogen moeten worden. Denk hierbij... Lees meer»


Deze verschillende soorten campers zijn er en dit zijn de verschillen

Een camper of kampeerauto is een gemotoriseerd voertuig die is ingericht om in te overnachten en te verblijven. Een camper heeft aan de voorkant een motor- en stuurcabine die grote gelijkenissen heeft met een normale personenauto of bestelbus. Achter de stuurcabine zit het leef- en slaapgedeelte. Een inbouw camper, beter bekend als buscamper, is een... Lees meer»


Win twéé GRATIS kaarten voor de Nijmeegse Vierdaagse!

Staat het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse ook bovenaan op jouw wandel bucketlist? Wij geven in samenwerking met Lowa eenmaal twéé startbewijzen weg voor ‘The Walk of the World’! Voor vele wandelaars is de Nijmeegse Vierdaagse ieder jaar weer een evenement om naar uit te kijken en om naar toe te trainen. Wil jij je... Lees meer»


Dit zijn de winnaars van onze Vakantiebeurs winactie!

Bürstner Lyseo M

Tijdens de Vakantiebeurs hebben wij een leuke winactie gehouden waarbij antwoord moest worden gegeven op twee prijsvragen. Bij het juist beantwoorden van deze vragen, maakte je kans om gratis een weekje een weg te mogen met één van onze Bürstner verhuur campers. De vragen gingen over de winnaar van de camper van het jaar bij... Lees meer»


Carado T338 door het publiek verkozen tot “NKC Kampeerauto van het Jaar”!

De Carado T338 is zojuist door de NKC op de Caravana in Leeuwarden uitgeroepen tot “Kampeer auto van het jaar”. Een vakjury bestaande uit camperjournalisten maakte de voorselectie voor de verkiezing. Samen met de Carado T338, werden ook de bij ons verkrijgbare Bürstner Lyseo M Harmony Line en de Adria Compact Surpreme genomineerd. Het publiek... Lees meer»


Vakantiebeurs Actie: Win een weekje weg met een Bürstner camper!

Bürstner Lyseo M

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Vakantiebeurs! Dit vieren wij met een leuke winactie waarbij u kans maakt op een GRATIS weekje weg met een Bürstner camper. Uit alle volledig ingevulde formulieren met de juiste antwoorden, wordt willekeurig één winnaar getrokken. Doe dus mee en win! Informatie & Voorwaarden De prijs wordt... Lees meer»


1 2 3 11