Blog

Vanaf 16 september gaat ons winterrooster in en zijn wij op maandag gesloten

Winterrooster Showroom en Winkel Winterperiode 16 september t/m 14 maart Maandag Gesloten* Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30 Zaterdag 09:00 – 17:00 *Op maandag is de showroom tijden de winterperiode uitsluitend op afspraak open. Op de andere dagen bent u van harte welkom. Winterrooster Technocenter Winterperiode 16 september t/m 15 maart Maandag (november, december en januari... Lees meer»


Podoloog beantwoord zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 uw vragen

Tijdens ons “Fiets en wandelweekend” was de aanwezigheid van Podologiepraktijk Bollenstreek een groot succes. Daarom hebben wij besloten om registerpodoloog Ania van der Meer eens in de twéé maanden bij ons in de winkel uit te nodigen om klanten van advies te voorzien. Podologiepraktijk Bollenstreek Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van... Lees meer»


De absorptie camper en caravan koelkast koelt bij extreem warm weer beter op een standje lager

Bij extreem warme omstandigheden zouden vele de temperatuur in de koelkast wat lager willen hebben. Dit bereikt men door de standenschakelaar in plaats van op een hogere stand, juist op een lagere te zetten. Dit zou u misschien niet meteen verwachten. De reden lichten wij u hieronder dan ook graag toe. De werking van een... Lees meer»


Tips voor het beladen van uw caravan

Een correcte belading van uw caravan is enorm belangrijk voor de veiligheid onderweg naar en van uw vakantiebestemming. Is uw caravan niet goed beladen dan is de kans dat de caravan begint te slingeren groter. Zorg er daarom altijd voor dat de caravan op de juiste manier beladen is. Hieronder in het filmpje wordt op een duidelijke... Lees meer»


Gasverbruik | Hoeveel gas verbruik ik en heb ik nodig?

Ervaring is de beste leermeester, maar toch is het handig een indicatie te hebben hoeveel gas je verbruikt en hoeveel gas je dus nodig hebt. In de instructieboekjes van de diverse gas apparaten staat meestal het verbruik vermeld. Wij geven hier een opsomming van gemiddelde waarden bij vollast gebruik. Per merk en type kan dat verschillen.... Lees meer»


Actievoorwaarden en spelregels winacties

Winacties worden uitgeschreven door DE JONG Kampeer & Recreatie gevestigd te Hillegom/ De Zilk. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een reactie hebt gegeven en een bericht hebt geliket op onze Facebookpagina. Vanaf dat moment... Lees meer»


Tweede Pinksterdag “Koken op de camping”

Zondag 16 juni is het Vaderdag, daarom staat de week van zaterdag 8 juni tot en met zaterdag 15 juni bij DE JONG Kampeer & Recreatie volledig in het teken van de vader. Hoewel thuis de vrouw vaak degene is die lekker staat te koken, is het op de camping meestal omgedraaid en is de... Lees meer»


GEEN Ontvangst Astra 3 met Teleco satellietantenne

Het is ons bekend geworden dat door een frequentiewijziging op Astra 3, Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer kunnen vinden. Dit betekent dat gebruikers van de genoemde Teleco satellietsystemen de meest gangbare Nederlandse zenders niet meer kunnen ontvangen. Gelukkig is dit door u zelf te herstellen door het GRATIS downloaden en installeren... Lees meer»


18 en 19 mei fiets- en wandelweekend

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren wij een fiets- en wandelweekend. Dit gaat een actief weekend worden met verschillende demonstraties en vele leuke activiteiten, zo komt de LOWA Experience Trailer langs, maak je een portemonnee met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets- en wandelweekend... Lees meer»


Weer heel veel kampeervoordeel bij DE JONG tijdens Tweede Paasdag

Tweede Paasdag is bij uitstek dé ideale dag om een bezoek te brengen aan onze showroom en winkel om uw kampeervakantie voor te bereiden of alvast inspiratie op te doen. Daarom zijn wij ook dit jaar weer geopend van 11:00 tot 17:00!  Beleef alvast dat heerlijke kampeergevoel als u onze showroom en winkel binnen loopt.... Lees meer»


1 2 3 14