Blog

Eindejaarsactie: 50/50 deal op accessoires!

Mede door het succes van de Fifty-Fifty deal op accessoires tijdens onze succesvol verlopen presentatieshow, hebben wij besloten de Fifty-Fifty deal op accessoires door te zetten tijdens onze Eindejaarsactie in de showroom. Fifty-Fifty deal bij de caravans Bij aankoop van een nieuwe caravan met het modeljaar 2019 of ouder profiteert u in onze showroom van... Lees meer»


Presentatieshow zeer geslaagd, caravan en camper enorm populair

Met nog een flinke naloop in de week na onze presentatieshow kunnen wij concluderen dat de caravan en camper populair is. Naast de vele belangstelling voor de nieuwe Bürstner Lyseo M, die het predicaat “Camper van het jaar 2020“ bij de ANWB heeft ontvangen, zien wij een zeer brede belangstelling voor campers in de gehele range.... Lees meer»


Burstner Lyseo M ANWB camper van het jaar 2020

Op 9 oktober 2019 heeft de Bürstner Lyseo M de titel camper van het jaar 2020 gewonnen. Deze jaarlijke onderscheiding wordt op de eerste beursdag van de Kampeer en Caravan jaarbeurs uitgereikt aan de meest vernieuwende camper. De ANWB jury meldt het volgende over de camper: “Studie en praktijk hebben elkaar gevonden in de Bürstner... Lees meer»


DE JONG weer aanwezig bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Ook dit jaar is DE JONG Kampeer & Recreatie weer aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs ziet u de nieuwste modellen en snufjes uit camper en caravanland. Wij zijn voor u aanwezig bij onze huismerken Hymer campers & buscampers, Carado campers & buscampers, Bürstner campers & buscampers, Bürstner Caravans... Lees meer»


Carado T 338 en Bürstner Lyseo M genomineerd voor NKC Kampeerauto van het jaar!

Met trots kunnen wij u mededelen dat zowel de Carado T 338 als de Bürstner Lyseo M Harmony Line 690G in de categorie halfintegraal genomineerd zijn voor de titel “NKC Kampeerauto van het Jaar 2020”! De gehele maand oktober kan er gestemd worden via de online stemmodule op de site van de NKC. Daarnaast kunnen... Lees meer»


Vanaf 16 september gaat ons winterrooster in en zijn wij op maandag gesloten

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie werken wij met een Winterrooster en een Zomerrooster. Vanaf 16 september gaat ons Winterrooster in en dat betekent dat onze openingstijden veranderen. Winterrooster Showroom en Winkel Winterperiode 16 september t/m 14 maart Maandag Gesloten* Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30 Zaterdag 09:00 – 17:00 *Op maandag is de showroom... Lees meer»


Podoloog beantwoord zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 uw vragen

Tijdens ons “Fiets en wandelweekend” was de aanwezigheid van Podologiepraktijk Bollenstreek een groot succes. Daarom hebben wij besloten om registerpodoloog Ania van der Meer eens in de twéé maanden bij ons in de winkel uit te nodigen om klanten van advies te voorzien. Podologiepraktijk Bollenstreek Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van... Lees meer»


De absorptie camper en caravan koelkast koelt bij extreem warm weer beter op een standje lager

Bij extreem warme omstandigheden zouden vele de temperatuur in de koelkast wat lager willen hebben. Dit bereikt men door de standenschakelaar in plaats van op een hogere stand, juist op een lagere te zetten. Dit zou u misschien niet meteen verwachten. De reden lichten wij u hieronder dan ook graag toe. De werking van een... Lees meer»


Tips voor het beladen van uw caravan

Een correcte belading van uw caravan is enorm belangrijk voor de veiligheid onderweg naar en van uw vakantiebestemming. Is uw caravan niet goed beladen dan is de kans dat de caravan begint te slingeren groter. Zorg er daarom altijd voor dat de caravan op de juiste manier beladen is. Hieronder in het filmpje wordt op een duidelijke... Lees meer»


Gasverbruik | Hoeveel gas verbruik ik en heb ik nodig?

Ervaring is de beste leermeester, maar toch is het handig een indicatie te hebben hoeveel gas je verbruikt en hoeveel gas je dus nodig hebt. In de instructieboekjes van de diverse gas apparaten staat meestal het verbruik vermeld. Wij geven hier een opsomming van gemiddelde waarden bij vollast gebruik. Per merk en type kan dat verschillen.... Lees meer»


1 2 3 14