Actievoorwaarden en spelregels winacties

Winacties worden uitgeschreven door DE JONG Kampeer & Recreatie gevestigd te Hillegom/ De Zilk. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

 1. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een email hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een reactie hebt gegeven en een bericht hebt geliket op onze Facebookpagina. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen;
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Medewerkers zijn uitgesloten van deelname;
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie;
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven;
 5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie;
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname;
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze;
 8. Winnaars worden binnen vijf werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook Messenger of e-mail;
 9. DE JONG Kampeer & Recreatie kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt;
 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd;
 11. Winnaars worden niet zonder vooraf toestemming te vragen publiekelijk bekend gemaakt;
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen;
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door DE JONG Kampeer & Recreatie voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Gegevens worden na bekendmaking van de winnaar(s) verwijderd;
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door DE JONG Kampeer & Recreatie;
 15. DE JONG Kampeer & Recreatie handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014;
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing;
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname;
 18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met DE JONG Kampeer & Recreatie te Hillegom/ De Zilk, 0252-517717, e-mail: Jeff@dejongrecreatie.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

Tweede Pinksterdag “Koken op de camping” tijdens Vaderdagweek bij DE JONG Kampeer & Recreatie

Zondag 16 juni is het Vaderdag, daarom staat de week van zaterdag 8 juni tot en met zaterdag 15 juni bij DE JONG Kampeer & Recreatie volledig in het teken van de vader. Hoewel thuis de vrouw vaak degene is die lekker staat te koken, is het op de camping meestal omgedraaid en is de man verantwoordelijk voor het eten. Op Tweede Pinksterdag organiseert DE JONG daarom het evenement “Koken op de camping”. Tijdens dit evenement komt de vertegenwoordiger van Cadac (bekend van de “Skottelbraai”) langs om een demonstratie te geven, zal er een kok aanwezig zijn die laat zien dat je ook op de camping heerlijk kunt koken en zullen wij voor heerlijke (alcohol vrije) cocktails zorgen. Daarnaast kan je tijdens de Vaderdagweek ook gebruik maken van de inleveractie van Cadac, zullen er vele scherpe Vaderdag aanbiedingen in de winkel te vinden zijn en maak je kans op een Limited Edition Cadac Carri Chef 2!


Kok geeft speciale kook- demonstratie

Voor ons evenement “Koken op de camping” hebben wij een bevriende beroepskok uitgenodigd die zelf ook graag kampeert. Omdat hij regelmatig op de camping staat, weet hij de ins en outs van het koken op de camping. Door zijn ervaringen in de keuken én dus ook op de camping, gecombineerd met zijn culinaire creativiteit, zet hij óók op de camping de lekkerste gerechten op tafel. Tijdens ons evenement laat hij zien, dat je op een simpele manier ook op de camping heerlijk kunt koken. Hij zal gebruik maken van de Cadac 2-cook Pro Deluxe, Cadac Grillo Chef 2 en de Cadac Carri Chef 2.

12:30 Ontbijt/Lunch – Onder andere crostini’s van oud stokbrood / panini’s / soep
14:00 Snacks – Onder andere popcorn / pannenkoeken / nacho’s
15:30 Diner – Onder andere buikspek met aardappeltjes, ui en koolsla / halve kip met krieltjes en groene salade / pasta en pasta saus tegelijk met rucola salade / verse pizza

Cadac vertegenwoordiger geeft Cadac Braai Demo

Naast de ervaren kok zal ook de vertegenwoordiger van Cadac aanwezig zijn om een heuse Cadac Braai Demo te geven op de nieuwe Cadac Citi Chef 40. En hoewel de focus van de kookdemonstratie van onze kok op het maken van de wat uitgebreidere en speciale gerechten ligt, laat de vertegenwoordiger van Cadac zien hoe je heerlijke kleine gerechtjes bereid. Daarnaast kan de vertegenwoordiger u letterlijk alles uitleggen over de producten van Cadac en staat hij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Over de nieuwe City Chef 40

Hij is hip, compact en veelzijdig! Met de nieuwe Citi Chef 40 bereid u elk denkbaar gerecht in stijl. Deze trendy gasbarbecue is verkrijgbaar in 3 kleuren en is een eyecatcher voor op het (dak)terras, balkon of in de tuin. Met zijn handige draagtas neem je hem ook eenvoudig mee naar het park, het strand of op de boot.


Win een Limited Edition Cadac Carri Chef 2

In samenwerking met Cadac geven wij ter promotie van ons evenement en natuurlijk speciaal voor Vaderdag een Limited Edition oranje Cadac Carri Chef 2 weg. Like dit filmpje of deze foto en laat in de reacties van één van de twéé berichten weten waarom jouw vader, opa of man deze prijs absoluut moet winnen! Deelnemen aan de winactie kan tot zaterdag 8 juni 17:00, uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen die na het weekend persoonlijk bericht krijgt. Bekijk hier de actievoorwaarden en spelregels voor onze winacties.

Vele leuke en interessante Vaderdag aanbiedingen

Tijdens de Vaderdag week zullen wij uiteraard vele producten in de aanbieding hebben. Zo bieden wij onder andere de Cadac Carri Chef 2 Plancha Dome van €249,-  aan voor €199,- inclusief gratis pizza steen t.w.v €29,95, de Cadac Cook 2 Pro Deluxe van €139,95 voor €99,-, de Mobicool B40 Coolbox van €279,- voor €219,- en de Rocky 3 tent van €99,95 voor €75,00. In de winkel zullen uiteraard nog vele andere interessant aanbiedingen te vinden zijn!


Lever je oude Cadac in en profiteer

Heeft u een oude Cadac in uw bezit, maar wilt u al een tijdje een nieuwe? Dan is dit het perfecte moment om u slag te slaan. Lever de oude Cadac bij ons in en krijg een waardebon voor een gratis accessoire naar keuze t.w.v. €74,95 (max) bij aankoop van een nieuwe Cadac BBQ.

 

GEEN Ontvangst Astra 3 met Teleco satellietantenne


Het is ons bekend geworden dat door een frequentiewijziging op Astra 3, Teleco DVB-S2 systemen de Astra 3 satelliet niet meer kunnen vinden. Dit betekent dat gebruikers van de genoemde Teleco satellietsystemen de meest gangbare Nederlandse zenders niet meer kunnen ontvangen. Gelukkig is dit door u zelf te herstellen door het GRATIS downloaden en installeren van de juiste software. Deze update zorgt ervoor dat het zoeksysteem van Teleco de nieuwe instellingen van Astra 3 weer kan vinden.

Klik hier en download de handleiding!

Klik op de bovenstaande button om een handleiding downloaden waarin wordt uitgelegd welke software u moet downloaden en hoe u deze software kunt installeren. Mocht het zo zijn dat u dit zelf niet lukt of wilt u het sowieso door ons laten uitvoeren, dan is dit uitsluitend op afspraak mogelijk.

Deze update heeft niets te maken met een mogelijke fout in uw satellietsysteem of een niet juiste montage en/of aansluiting. Daarom zijn de kosten als wij dit uitvoeren €60,- incl. btw. Dit bedrag dient direct contant of per pin afgerekend te worden.

Wij vertrouwen er op u zo spoedig en goed mogelijk geïnformeerd te hebben en adviseren u de update zo spoedig mogelijk uit te voeren of indien gewenst met ons Technocenter een afspraak te maken waarmee u teleurstellingen voor uw vakantie voorkomt.

 

*LET OP: Deze informatie geldt uitsluitend voor Teleco DVB-S2 systemen!

18 en 19 mei fiets en wandelweekend bij DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom / De Zilk

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren wij een fiets- en wandelweekend. Dit gaat een actief weekend worden met verschillende demonstraties en vele leuke activiteiten, zo komt de LOWA Experience Trailer langs, maak je een portemonnee met restmateriaal van Vaude en is er een podoloog aanwezig. Tijdens het fiets en wandelweekend staat het team van DE JONG Kampeer & Recreatie, met verschillende wandelschoenen experts voor u klaar en kunt u het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen bekijken. U bent van harte welkom, wij zorgen voor de koffie.

Zaterdag 18 mei van 9:00 – 17:00 uur

Zondag 19 mei van 11:00 – 17:00 uur


 De Lowa Experience Trailer

Kopstuk van het fiets en wandelweekend is de Lowa Experience Trailer die zaterdag en zondag aanwezig is. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar tevens hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is, te ervaren. U leert alles over het merk en u mag schoenen in de praktijk testen. Hiervoor hebben wij twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De “Bloemenwandeling” is 5,35 km en de langere wandeling met de op dit moment bijzondere naam “Herfstwandeling” is 11,06 km. De routes kunt u vinden op Route.nl of bij ons in de winkel. Heeft u een eigen route in gedachte, dan kunt u natuurlijk ook gewoon uw eigen weg gaan.


Win een paar Lowa wandelschoenen en een Deuter dagrugzak

In samenwerking met Lowa en Deuter mogen wij ter promotie van het fiets- en wandelweekend een aantal leuke prijzen weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf op aanwezig te zetten bij het evenement op Facebook: “Fiets- en wandelweekend bij De JONG Kampeer & Recreatie” en het evenement te delen. Doe je dit dan maak je automatisch kans op een paar Lowa Renegade mid GTX (dames of heren) t.w.v. €199.99 en een Deuter Speed Lite 16 dagrugzak t.w.v €59,99. Klik op onderstaande button en laat weten dat jij er bij bent. Deel het bericht natuurlijk ook met zoveel mogelijk andere mensen!

Facebook Evenement

Win startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse (2x)

Naast de wandelschoenen en de dagrugzak geven wij dit weekend ook twee startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse weg. Wilt u kans maken? Vul dan het formulier in bij de Lowa Experience Trailer en misschien bent u wel één van de gelukkigen. De winnaars worden zondag 19 mei om half vijf bekend gemaakt.


Podologie Praktijk Bollenstreek helpt u bij uw voetproblemen

Podologiepraktijk Bollenstreek is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van voetklachten. Ook klachten of pijn aan knie, heup en rug kunnen door voetafwijkingen worden veroorzaakt.

Tijdens ons fiets- en wandelweekend zal Ania van de Meer, gediplomeerd registerpodoloog, van Podologiepraktijk Bollenstreek bij ons aanwezig.

Daarnaast zal de vertegenwoordiger van Falke op zaterdag aanwezig zijn om u te adviseren over de juiste wandelsokken.


Maak je eigen portemonnee met Vaude

Op Zaterdag zal de vertegenwoordiger van Vaude bij ons aanwezig zijn. Als duurzame onderneming let VAUDE er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval helaas nooit. Sinds januari heeft Vaude daarom in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek opgericht. Hier worden van restmateriaal, door o.a. Noura Batrdouk een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Dit is een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Wilt u meer weten over dit bijzondere project, klik dan HIER. Op zaterdag tijden het fiets- en wandelweekend kunt u zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

Vind de perfecte fietsendrager

Wij laten alle mogelijkheden zien om uw (elektrische) fiets veilig mee te nemen op uw auto, caravan of camper. Van het merk Pro User hebben wij diverse dragers voor op de auto. Van het merk Thule hebben wij fietsendragers voor op de dissel, in de garage van de camper of achterop uw caravan of camper. Daarnaast hebben wij van Enduro een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel van uw caravan. Worden de fietsen te zwaar om achterop de caravan of camper te tillen? Speciaal hiervoor hebben wij de Prostor Lift fietsenrek die tot 60 kilo mag tillen.


Rooster Fiets en Wandelweekend

 

Zaterdag Zondag
Lowa Experience Trailer 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Podologie praktijk bollenstreek 10:00 – 16:00 12:00 – 16:00
Vaude 10:00 – 16:00 Niet aanwezig
Falke 10:00 – 16:00 Niet aanwezig
Fietsendragers 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Winkel 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00
Showroom 09:00 – 17:00 11:00 – 17:00

 

Weer heel veel kampeervoordeel bij DE JONG tijdens Tweede Paasdag


Tweede Paasdag is bij uitstek dé ideale dag om een bezoek te brengen aan onze showroom en winkel om uw kampeervakantie voor te bereiden of alvast inspiratie op te doen. Daarom zijn wij ook dit jaar weer geopend van 11:00 tot 17:00!  Beleef alvast dat heerlijke kampeergevoel als u onze showroom en winkel binnen loopt. Uw kampeervakantie begint bij DE JONG!

Speciale aanbiedingen in de winkel

In onze winkel hebben wij op Tweede Paasdag natuurlijk verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor jullie klaar staan. Zo bieden wij de Pannenset Royal Plus aan van €39,99 voor slechts €29,99, de slaapzak Anconga Andes van €49,99 voor €29,99 en de kampeerstoel Westfield Performance Advancer van €124,95 voor €104,99.

Verder hebben wij nog vele andere kampeerartikelen in de aanbieding, zoals tenten, windschermen, voortenten, luifels, elektrische vouwfietsen, buitenbarbecues, grillplaten en ovens. Deze kunt u allen HIER bekijken. Ook hebben wij in de maand april weer diverse wandelschoenen in de aanbieding, bekijk daarvoor de prachtige fotoreportage die wij gemaakt hebben tussen de bloemen!

De nieuwste modellen, groot aanbod en vele aanbiedingen in de showroom

Neem Tweede Paasdag zeker ook een kijkje in onze showroom. Hier vindt u de nieuwste modellen, waaronder de gloednieuwe Bürstner Lyseo Limited, maar ook de prijswinnende campers van Hymer, de B-MC-T en de B-MC-I. Verder hebben we een uitgebreid aanbod nieuwe en occasion campers, caravans en vouwwagens die tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Een nieuwe Eriba is dichterbij dan u denkt!

Als u voor 31 mei 2019 bij ons een nieuwe ERIBA-caravan koopt en tegelijkertijd uw oude caravan inruilt, ontvangt u € 1.500,- extra inruil voor uw „oude” caravan. Geen inruil? Dan ontvangt u t.w.v. € 1.500,- gratis accessoires. Deze actie is geldig op alle bij ons voorradige nieuwe ERIBA Caravans (m.u.v. Touring), welke toegelaten worden op uiterlijk 30 juni 2019.

*Niet geldig voor eerder uitgebrachte offertes en aankopen

Koop nu een ERIBA caravan bespaar 1.000,- vakantiegeld

Nu € 1.000,- vakantiegeld op de volgende series van modeljaar 2017 en 2018
Nova Light, Nova GL, Nova SL, Nova S, Feeling, Exciting en de Living *

* Actie geldig tot en met 14 augustus 2018 zo lang de voorraad strekt.

 

Kijk hier voor de beschikbaren modellen

AVG privacy wet 

Juni 2018

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.
Indien u zich in  het verleden heeft aangemeld voor onze  nieuwsbrief en deze niet meer wenst te ontvangen kunt u dit onderaan de nieuwsbrief onder het kopje “uitschrijven “aangeven.  Wij zullen er dan voor zorgen dat dit verwerkt wordt. Of u kunt u via patricia@kampeercentrumdejong.nl afmelden voor de nieuwsbrief.

 

Indien u wenst dat wij uw persoonsgegevens uit onze database verwijderen verzoeken wij u een mail te zenden aan patricia@kampeercentrumdejong.nl  .

Hierbij benadrukken wij dat indien wij uw persoon gegevens verwijderen wij ook geen werkorder in de werkplaats voor uw voertuig meer kunnen aanmaken.

Camper ZOMER voordeel

Klik op deze link en kijk of u droom camper er tussen staat!!

Gratis paella pan