Carado campers

Carado campers

Carado staat bekend om zijn technische betrouwbaarheid, strakke en tijdloze design, doordachte functies en de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Carado is het merk voor mensen die bewust van het leven genieten, graag reizen en van mobiliteit en flexibiliteit houden. Daarbij biedt Carado een uitstekende service. Een Carado camper biedt alles wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie met z’n tweeën of met de gehele familie, hier past alles en iedereen in.

Carado occasion camper kopen?

DE JONG biedt een uitgebreid aanbod Carado occasion campers. Deze tweedehands campers worden altijd goed door ons Technocenter onderhouden, waardoor u altijd een camper aanschaft van hoogwaardige kwaliteit. Een gebruikte Carado camper van DE JONG met BOVAG onderhoudsbeurt en BOVAG garantie is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer- en reisplezier kunt hebben. Klik op onderstaande button om ons aanbod Carado camper occasions te bekijken.

Occasion Carado Campers

Carado camper direct uit voorraad

Carado biedt een aantrekkelijk en veelzijdig camper assortiment. Van een compacte camper met dwarsbed, tot een ruime indeling met Frans bed, queensbed of eenpersoonsbedden. Er is altijd een Carado camper die bij u past. De alkoof modellen zijn echte ruimtewonders met tot wel vijf comfortabele slaapplaatsen en veel opbergruimte, voor alles wat u voor een grote reis nodig heeft. Optioneel is het bovendien mogelijk om het voertuig te voorzien van 6 zitplaatsen met gordel.

Nieuwe Carado campers
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon