Carado campers

Carado campers

Carado staat bekend om zijn technische betrouwbaarheid, strakke en tijdloze design, doordachte functies en de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Carado is het merk voor mensen die bewust van het leven genieten, graag reizen en van mobiliteit en flexibiliteit houden. Daarbij biedt Carado een uitstekende service. Een Carado camper biedt alles wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie met z’n tweeën of met de gehele familie, hier past alles en iedereen in.

Carado camper kopen

Carado biedt een aantrekkelijk en veelzijdig camper assortiment. Van een compacte camper met dwarsbed, tot een ruime indeling met Frans bed, queensbed of eenpersoonsbedden. Er is altijd een Carado camper die bij u past. De alkoof modellen zijn echte ruimtewonders met tot wel vijf comfortabele slaapplaatsen en veel opbergruimte, voor alles wat u voor een grote reis nodig heeft. Optioneel is het bovendien mogelijk om het voertuig te voorzien van 6 zitplaatsen met gordel.

Naast een uitgebreid aanbod nieuwe campers, biedt DE JONG ook een uitgebreid aanbod Carado camper occasions. De Carado caravan occasions worden altijd goed door ons Technocenter onderhouden, waardoor u altijd een camper aanschaft van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hier ons aanbod Carado camper occasions.

Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!