Camper huren

Camper huren

Een camper huren is de ideale oplossing als u tijdens uw vakantie niet gebonden wilt zijn aan een vaste plek, maar de vrijheid wilt hebben om te gaan en staan waar u wilt. Met z’n tweeën, met de kids of met meerdere volwassenen op vakantie, door ons uitgebreide camper verhuur aanbod vindt u altijd een camper die bij u wensen past. Bij DE JONG huurt u altijd een nieuwe of zeer jonge camper van maximaal drie jaar oud. Bekijk ons volledige camper verhuuraanbod online of bezoek onze showroom.

Bekijk ons camper verhuuraanbod

Nieuwe campers

Een camper die u huurt bij DE JONG is nooit ouder dan 3 jaar oud. U huurt dus altijd een goed onderhouden, nieuwe of jonge camper.

Alle campers kilometervrij

De kilometerteller van een huur camper van DE JONG hoeft u niet in de gaten te houden. Alle huur campers zijn namelijk kilometervrij.

Geschikt voor rijbewijs B

Alle campers die te huur zijn bij DE JONG, zijn geschikt voor rijbewijs B. Dit is hetzelfde rijbewijs die u gebruikt om een auto te mogen besturen.

Luxe camper huren

Ziet u het wel zitten om een vakantie door te brengen in een moderne, luxe camper? Of u nu kiest voor een wat kleinere of juiste grotere camper, al onze campers zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.

Bekijk ons camper verhuuraanbod

Goed uitgerust op pad

Alle campers zijn standaard uitgerust met o.a. cruise control, luifel, achteruitrijcamera en motorairco en Bearlock diefstalblokkering.

De touwtjes in eigen handen

Bij DE JONG werken wij niet met vaste uitgifte- en ontvangstdagen. U bepaalt dus zelf welke dag u vertrekt en wanneer u terugkomt.

Schakel of automaat

In het verhuuraanbod zijn zowel campers met automaat beschikbaar, als handgeschakelde campers. U kiest wat u het fijnst vindt.

Wat kost een camper huren bij DE JONG?

De prijzen van de (bus)camper verhuur verschillen per seizoen en per type camper. Het kampeerseizoen is opgedeeld in drie seizoenen;

 • Laagseizoen: 1 januari t/m 22 april 2022 en 29 oktober 2021 t/m 31 december 2022. € 90,- t/m € 147,- per dag.
 • Middenseizoen: 23 april t/m 1 juli 2022 en 27 augustus t/m 28 oktober 2022. € 127,- t/m € 188,- per dag.
 • Hoogseizoen: 2 juli t/m 26 augustus 2022. € 158,- t/m € 217,- per dag.   

Lang verhuur korting

Bent u van plan om langer te genieten van uw vakantie? Al vanaf 14 dagen huren profiteert u van extra korting!

 • Min. 14 dagen aaneengesloten huren   3% Korting 
 • Min. 21 dagen aaneengesloten huren   5% Korting 
 • Min. 28 dagen aaneengesloten huren 10% Korting 
 • Min. 35 dagen aaneengesloten huren 15% Korting 
 • Min. 42 dagen aaneengesloten huren 20% Korting 
 • Min. 56 dagen aaneengesloten huren 25% Korting
 • Min. 70 dagen aaneengesloten huren 30% Korting

Winterarrangementen

In de winterperiode is verhuur zeer aantrekkelijk volgens onze voordelige winterarrangementen.

 • 21 t/m 34 dagen huren is 30% korting
 • 35 t/m 49 dagen huren is 40% korting
 • 50 dagen of langer huren is 50% korting

Over deze arrangementen zijn geen andere kortingen en/of actie van toepassing. Verhuur minimaal 21 dagen, langere huurperiode dan 50 dagen in overleg mogelijk. Definitie winterperiode: Als winterperiode wordt bedoeld indien de vertrekdatum valt na 1 november en de retourdatum voor 30 maart is.

 

Camperverhuur folder 2022

Naast dat ons camper verhuur assortiment uitgebreid online te bekijken is, brengen wij ieder jaar ook onze camperverhuur folder uit. In deze folder vindt u net als in ons online portaal een overzicht van alle verhuur campers die wij verhuren. Blader deze dus gerust eens door.

Bekijk de camper verhuur folder!
Wilt u meer weten?
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.