Slapen

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Meer merken Minder merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Slapen 53

Goed slapen is heel belangrijk voor het lichaam. Daarom heeft iedereen thuis goede bedden. Maar op vakantie is goed slapen net zo belangrijk. Hiervoor moet er een comfortabele slaapplek worden gecreëerd in je tent, vouwwagen, caravan of camper. Voor deze fijne slaapplek hebben wij een zeer ruim assortiment slaapartikelen die ten alle tijde is uit te proberen zijn in onze winkel.

Iedere kampeerder heeft een eigen voorkeur van slaapcomfort tijdens zijn vakantie. Zo ligt de een liever hoog van de grond op een stretcher, terwijl de ander liever op een zacht opblaasbare slaapmat ligt, waarmee het comfort van thuis wordt geëvenaard. Liever slapen op een iets hardere ondergrond? Dan is wellicht een luchtbed die op te pompen is tot de geschikte hardheid een optie. Samen met memoriefoam, reiskussen en een lekkere warme slaapzak is de slaapuitrusting voor de camping compleet. Hulp nodig bij de grote keuze in onze winkel? De verkoopmedewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat op vakantie heerlijk geslapen kan worden.

filters
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.