Slapen

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Meer merken Minder merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Slapen 51

Goed slapen is heel belangrijk voor het lichaam. Daarom heeft iedereen thuis (vaak) goede bedden staan. Maar op vakantie is goed slapen net zo belangrijk. Hiervoor moet er een comfortabele slaapplek worden gecreëerd in je tent, vouwwagen, caravan of camper. Voor deze fijne slaapplek hebben wij een zeer ruim assortiment slaapartikelen die te allen tijde zijn uit te proberen in onze winkel.

Iedere kampeerder heeft een eigen voorkeur van slaapcomfort tijdens zijn vakantie. Zo ligt de een liever hoog van de grond op een stretcher, terwijl de ander liever op een zacht opblaasbare slaapmat ligt, waarmee het comfort van thuis wordt geëvenaard. Liever slapen op een iets hardere ondergrond? Dan is wellicht een luchtbed die op te pompen is tot de geschikte hardheid een optie. Samen met memoriefoam, reiskussen en een lekkere warme slaapzak is de slaapuitrusting voor de camping compleet. Hulp nodig bij de grote keuze in onze winkel? De verkoopmedewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat op vakantie heerlijk geslapen kan worden.

filters
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon