Storing

Storing

Bij een storing raden wij ten eerste aan de gebruiksaanwijzing te raadplegen. In de gebruiksaanwijzing zijn de oplossingen van veel problemen namelijk vaak al te vinden. Is de gebruiksaanwijzing kwijt? Op gebruikershandleiding.com vindt u gebruikshandleidingen terug van bijna alle apparaten. In ons Technocenter blog plaatsen wij sinds kort ook steeds meer antwoorden op de meest voorkomende problemen/vragen.

Bent u hiermee niet geholpen? Dan vult u het onderstaande storingsformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Lukt het oplossen van de storing niet op afstand, dan moet er een afspraak gemaakt worden. Wij proberen de storing binnen maximaal 60 minuten op te lossen. Indien dit niet binnen 60 minuten lukt, dient een reparatieafspraak gemaakt te worden.

De kosten van de storingsmonteur wordt berekend in blokken van 10 minuten a €23,30 per blok. Deze kosten dienen direct te worden voldaan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u het onderstaande formulier volledig in te vullen. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag en nemen telefonisch of per mail contact met u op.

Overzicht werkplaatstarieven Technocenter

Vul in!

Wat heeft u zelf al gedaan om de storing op te lossen?

We nemen aan dat u zelf ook al het één en ander qua onderzoekswerk heeft verricht. Alleen als u onderstaande opties allebei aanvinkt kunt u dit formulier versturen.

Persoonlijke gegevens
Informatie over de storing
Lever waar mogelijk, minimaal één foto van de storing aan
Belangrijke informatie over de storing
Velden met een * zijn verplicht
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.