Carado buscampers

Carado buscamper

De Carado buscamper is compact, flexibel en heerlijk eenvoudig. Voor sommigen een auto, die ze als camper gebruiken. Voor anderen een camper, die ze ook dagelijks gebruiken. Door de slimme toepassing om het bed in de breedte te plaatsen, biedt deze compacte lengte van het voertuig (bv. de CV 600) beduidend meer plaats in het woongedeelte. Voor een simpele instap met enkele bedden, die uiteraard uit te breiden is naar één groot bed, zit u met de CV 640 bij Carado ook aan het juiste adres. 

Carado buscamper direct uit voorraad

Bent u zich aan het oriënteren om een Carado buscamper te kopen? Kijk dan eens rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u heel veel informatie over de diverse modellen van Carado. DE JONG heeft verschillende modellen nieuwe Carado buscampers. Klik op een van de bovenstaande modellen voor meer informatie, of ga direct naar ons huidige voorraad Carado buscampers via de onderstaande button.

Nieuwe Carado buscampers
50 jarig jubileum win- en kortingsacties september en standaard openingstijden weer van toepassing
50 jarig jubileum win- en kortingsacties september en standaard openingstijden weer van toepassing

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand augustus staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR SEPTEMBER

De prijs van de maand september is een paar wandelschoenen van On t.w.v. €180,-

Standaard openingstijden
De standaard openingstijden zijn weer van toepassing vanaf 16 september. Bekijk hier de openingstijden.