Carado buscampers

Carado buscamper

De Carado buscamper is compact, flexibel en heerlijk eenvoudig. Voor sommigen een auto, die ze als camper gebruiken. Voor anderen een camper, die ze ook dagelijks gebruiken. Door de slimme toepassing om het bed in de breedte te plaatsen, biedt deze compacte lengte van het voertuig (bv. de CV 600) beduidend meer plaats in het woongedeelte. Voor een simpele instap met enkele bedden, die uiteraard uit te breiden is naar één groot bed, zit u met de CV 640 bij Carado ook aan het juiste adres. 

 

 

Carado buscamper direct uit voorraad

Bent u zich aan het oriënteren om een Carado buscamper te kopen? Kijk dan eens rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u heel veel informatie over de diverse modellen van Carado. DE JONG heeft verschillende modellen nieuwe Carado buscampers. Klik op een van de bovenstaande modellen voor meer informatie, of ga direct naar ons huidige voorraad Carado buscampers via de onderstaande button.

Nieuwe Carado buscampers
Zondag 30 januari extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 30 januari extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Op zondag 30 januari zijn wij EXTRA geopend van 11.00 t/m 17.00 uur. Kom langs en profiteer direct van de interessante actie in onze outdoorwinkel: 30% korting op winterjassen *.

Klik hier voor meer informatie over deze koopzondag en DE JONG.

Bij DE JONG vindt u altijd wat u zoekt, daar helpen onze specialisten u graag bij.
Hopelijk tot zondag!

*Geldig van zat.29 jan t/m 5 feb en geldt niet voor reeds afgeprijsde jassen.