Walker

Walker voortenten

Walker biedt maatwerk voor voortenten uit eigen atelier in de vorm van “tussenmaten”. Valt uw omloopmaat tussen de gangbare standaard omloopmaten dan is uw tent eigenlijk te groot of te klein en heeft geen goede pasvorm. Walker maakt dan voor uw type caravan special een voortent met een ‘tussenmaat’. En dit zonder extra kosten: Maatwerkservice!

Ook maakt Walker speciale voortenten voor Eriba Touring en Eriba Feeling en de Burstner Averso Plus en -Premio Plus caravans.

Onze showmodellen geven u een goede kijk op dat wat mogelijk is voor uw caravan of buscamper. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u de passende tent of luifel bestellen en geven wij u deskundig advies en uitleg. Ons aanbod voortenten en luifels is zeer groot en wij kunnen vrijwel alle maten en types uit de folders leveren. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!