Onderdelen bestellen

Onderdelen bestellen

Om het risico van fouten en/of verkeerd geleverde onderdelen uit te sluiten kunt u alleen via onderstaand formulier een prijsopgave aanvragen voor onderdelen voor uw (bus)camper, caravan of vouwwagen. Deze aanvraag is voor losse onderdelen zonder inbouw. Wanneer wij van u het compleet ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen wij de aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling waarbij wij helaas, als gevolg van grote seizoendrukte en het langdurig uitvallen van de collega die deze werkzaamheden verricht, genoodzaakt zijn onderstaande procedure te handhaven: 

  • Tot 1 januari 2024 zal de verwerkingstijd van aanvragen van onderdelen langer duren dan u van ons verwacht en/of gewend bent. Een reactietijd van 7 tot 10 dagen kan goed voorkomen.
  • Tot 1 januari 2024 zullen wij uitsluitend aanvragen van onderdelen verwerken voor (bus)campers en caravans die door ons aan u geleverd zijn. Indien de camper of caravan door ons geleverd is vult u in het veld “Eigen referentie” uw klant- / debiteuren nummer en het kenteken van uw voertuig in. Aanvragen waar deze gegevens NIET ingevuld zijn, zullen NIET behandeld worden. 
  • Aanvragen anders dan via dit contactformulier kunnen wij helaas NIET behandelen. Ook niet telefonisch, per aparte mail of aan een receptiebalie.    

Als u het artikel van de prijsopgave daadwerkelijk wilt bestellen dient u onze mail te beantwoorden. U ontvangt van ons vervolgens een orderbevestiging en factuur. Als deze factuur voldaan is bestellen wij het product en krijgt u informatie over de levertijd van het product.

TIP: Veel standaard onderdelen als waterkranen, waterpompen, lampen, deurvangers etc. zijn in onze grote winkel op voorraad aanwezig. Wanneer u het bestaande onderdeel meeneemt kunt u zelf zien of u het juiste onderdeel heeft.

Wij verwachten dat wij vanaf begin januari 2024 weer voor een ieder de onderdelen aanvragen kunnen verwerken.

Let op!

Alle velden met een * zijn verplicht. Wij kunnen de prijsopgaaf niet in behandeling nemen als niet alle gegevens zijn ingevuld.

Gezien de producten specifiek voor uw camper/caravan zijn, heeft u geen recht op het retourneren van de producten.

Persoonlijke gegevens
Gegevens onderdelen

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon