Privacy

Privacy beleid van DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie* hecht enorm veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid streven wij ernaar om heldere en transparante informatie te verschaffen over hoe wij omgaan met de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt.

*DE JONG Kampeer & Recreatie is een handelsnaam van Kampeercentrum de Jong B.V.

  1. Onze Verantwoordelijkheid
    Als DE JONG Kampeer & Recreatie zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij hanteren daarbij strikte naleving van de geldende wet- en regelgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  2. Doeleinden van Gegevensverwerking
    Wij verwerken uw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, waaronder het aangaan van overeenkomsten, het versturen van nieuwsbrieven en het aangaan van arbeidsovereenkomsten. De persoonsgegevens die wij kunnen vragen omvatten onder meer uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, rijbewijsnummer, paspoort-/ID-nummer en rekeningnummer.

  3. Verstrekking aan Derden
    Wij kunnen uw gegevens delen met derde partijen indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de bovengenoemde doeleinden. Dit omvat onder andere nieuwsbriefverzending, klantenbestandbeheer, automatisering, personeelsadministratie, financieringen en verzekeringen. Wij maken hierbij alleen gebruik van verwerkers waarmee wij passende afspraken maken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen.

  4. Bescherming en Bewaartermijn
    Wij hanteren passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt of op grond van de wet vereist is.

  5. Rechten van de Gebruiker
    U heeft diverse rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens, waaronder het recht op inzage, rectificatie, verwijdering, bezwaar en gegevensoverdraagbaarheid. Wij kunnen u vragen om uzelf te legitimeren voordat wij gehoor geven aan uw verzoeken.

  6. Klachten
    Indien u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Als we er niet uitkomen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

    Contactgegevens
    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over ons privacy beleid, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens: 

    DE JONG Kampeer & Recreatie
    Beeklaan 18a-24a 2191 AB Hillegom-De Zilk
    info@dejongrecreatie.nl
    0252 536 080

    Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 18-03-2024.
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid

Wij geven om uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.