Caravan kopen

Caravan kopen

Wilt u een caravan kopen? In onze verwarmde showroom staan caravans van de absolute top van Nederland en Europa. Met EribaHobby, Fendt en Bürstner bieden wij 4 uit de top 5 caravan merken, die ook nog eens haarfijn op elkaar aansluiten. Standaard staan er ruim 30 nieuwe caravans binnen in onze verwarmde showroom, waardoor er genoeg keus is en er altijd een caravan aanwezig is die precies aan uw vereisten voldoet. Van klein en compacte tot grote en super luxe caravans. Door de verschillende merken hebben wij ook voor ieder budget een caravan. Wilt u niet meteen overgaan tot het kopen van een caravan, dan is het ook mogelijk om bij ons een caravan te huren.

Bekijk ons actuele aanbod

Occasion caravan kopen

Ook voor een goede gebruikte caravan kan men uitstekend bij DE JONG terecht. In onze showroom en op ons verkoopterrein tonen wij een grote collectie Bovag gekeurde, betrouwbare occasion caravans.  Met name Bürstner caravansEriba caravansFendt caravans en Hobby caravans zijn meestal in ruime mate aanwezig. Hiernaast ruilen wij ook wekelijks caravans in op campers of nieuwe caravans waardoor wij tweedehands caravans hebben van diverse merken.

Occasion caravan aanbod
Caravan huren

Liever een caravan huren? Dat kan ook!

Meer weten
Caravanverzekering

Aveco, dé specialist in Caravanverzekeringen.

Meer weten
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties

In het 'Goed voorbereid op vakantie weekend' is de showroom en winkel EXTRA OPEN op zondag 3 juli van 11.00 -17.00 uur. Houd je cool deze zomer!
Kom langs en profiteer van deze 'COOLE' 50-jarig jubileum actie t/m 3 juli: 10% korting op strandstoeltjes, parasols, ventilators en windschermen.

 

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand juni staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

 

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
- WINACTIE: Voor de maand juni hebben wij een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141 als prijs. Om kans te maken op dit veiligheidspakket vragen wij u om deze enquête in te vullen. Het invullen duurt max. 2 minuten. 
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravan: Wij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

 

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature. Interesse? Stuur dan uiterlijk 23 juni je motivatiebrief met C.V.