Caravan kopen

Caravan kopen

Wilt u een caravan kopen? In onze verwarmde showroom staan caravans van de absolute top van Nederland en Europa. Met EribaHobby, Fendt en Bürstner bieden wij 4 uit de top 5 caravan merken, die ook nog eens haarfijn op elkaar aansluiten. Standaard staan er ruim 30 nieuwe caravans binnen in onze verwarmde showroom, waardoor er genoeg keus is en er altijd een caravan aanwezig is die precies aan uw vereisten voldoet. Van klein en compacte tot grote en super luxe caravans. Door de verschillende merken hebben wij ook voor ieder budget een caravan. Wilt u niet meteen overgaan tot het kopen van een caravan, dan is het ook mogelijk om bij ons een caravan te huren.

Bekijk ons actuele aanbod

Occasion caravan kopen

Ook voor een goede gebruikte caravan kan men uitstekend bij DE JONG terecht. In onze showroom en op ons verkoopterrein tonen wij een grote collectie Bovag gekeurde, betrouwbare occasion caravans.  Met name Bürstner caravansEriba caravansFendt caravans en Hobby caravans zijn meestal in ruime mate aanwezig. Hiernaast ruilen wij ook wekelijks caravans in op campers of nieuwe caravans waardoor wij tweedehands caravans hebben van diverse merken.

Occasion caravan aanbod
Caravan huren

Liever een caravan huren? Dat kan ook!

Meer weten
Caravanverzekering

Aveco, dé specialist in Caravanverzekeringen.

Meer weten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.