Eriba caravans

Eriba caravan

Eriba biedt zowel compacte lichtgewicht caravans tot zeer royale en luxueuze comfort caravans aan, van eenvoudige reiswagen met extra slaapdak tot chique en ruime familie caravans, alles wat een kampeer hart begeert. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een gebruikte caravan koopt – de investering betaalt zich altijd uit dankzij zijn hoge waardevastheid. Met de ERIBA wintertechnologie en de innovatieve Raum+Systeem biedt ERIBA dat alles wat nodig is voor een caravan die het hele jaar gebruikt kan worden. 

Eriba caravan kopen

De geschiedenis van Eriba als fabrikant van Eriba caravans begint in het jaar 1957. Toen ontstond met de oer-Troll de eerste caravan in Bad Waldsee in het zuiden van Duitsland. Het was de eerste woonwagen van de legendarische en succesvolle cult caravan ERIBA Touring en geldt als de basis van de zeer succesvolle geschiedenis van de firma. 

Ook voor een Eriba occasion caravan bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De Eriba occasion caravans worden altijd goed onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van goede kwaliteit geleverd krijgt. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod Eriba caravan occasions.

Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!