Fendt Tendenza

Fendt Tendenza

Fendt caravans

De Fendt Tendenza is door de gekozen materialen, de toegepaste hoogwaardige technieken en de innovatieve details het perfecte voorbeeld van een topklasse Fendt caravan. In de Fendt Tendenza zijn alle nieuwe trends terug te vinden. Zo heeft de Tendenza de top actuele Combi 4 / Combi 6 verwarming met CP plus. Deze is iNet gereed en heeft een iNet Box voor aansturing via de smartphone. Tevens is er TFT Touchpaneel aanwezig. De Fendt Tendenza is een echte moderne trendsetter. 

De zitbeleving met loungekarakter in een klassiek-moderne stijl zorgt voor pure ontspanning. In de Fendt Tendenza is het pas echt lekker wakker worden. Zo zijn de bedden voorzien van hoogwaardig 7-zone comfortschuimmatrassen en zijn meerdere modellen te verkrijgen met een queensbed. Deze bedden zijn van drie kanten toegankelijk en bieden een groot ligoppervlak. Met de luxe toiletruimte met veel licht, wordt de dag fris begonnen en ontspannen geëindigd. 

De meubels zijn in "Noche Marche" decor en de bekledingsvarianten zijn voor de Fendt Tendenza: "Cannes" of "Studio-Line Vivara".  

Beschikbare indelingen Fendt Tendenza

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail