Goldschmitt

Het merk GoldSchmitt is al decennia lang een belangrijk onderdeel van de camper industrie. In eerste instantie als een camper fabrikant, vandaag de dag een toonaangevende fabrikant van veersystemen, level systemen, velgen en luchtvering. De uitbreidbare Goldschmitt componenten garanderen bij overbelasting voor een betere behandeling, meer comfort en veiligheid. Veel tevreden klanten zullen bevestigen: de reis per camper was nog nooit zo comfortabel en het nivelleren ging makkelijker op de camping dan ooit.

U bent op zoek naar hydraulische steunen, volledige luchtvering, hulpluchtvering, of mooie lichtmetalen velgen onder uw camper dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team kan u juist informeren wat er op maat onder uw camper past. Bij Goldschmitt in Duitsland hebben we een uitvoerige training gehad zodat we precies weten hoe we deze materialen volgens de Goldschmitt voorwaarden kunnen monteren.

Elke camper is anders, daarom is het nodig dat u de juiste gegevens van uw camper meeneemt zodat wij u goed kunnen helpen.

DE JONG Kampeer & Recreatie Premium Goldschmitt Partner.

Goldschmitt prijslijst

Goldschmitt Prijs
Goldschmitt HLC Smart Levelsysteem Op aanvraag
Goldschmitt Levelsysteem Pro Op aanvraag
Goldschmitt Hulpluchtvering camper voorwielaandrijving Op aanvraag
Goldschmitt Hulpluchtvering camper achterwielaandrijving Op aanvraag
Goldschmitt Hulpluchtvering buscamper Op aanvraag
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon