Technocenter

DE JONG Technocenter is de zeer goed geoutilleerde werkplaats van DE JONG. In het Technocenter worden allerlei verschillende technische handelingen verricht. Een team van meer dan 17 specialisten staat dagelijks klaar om elke camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden.

Belangrijk om te lezen: “Invloed van corona op onze werkplaatsplanning“.

De werkzaamheden van het Technocenter bestaan onder andere uit het afleverklaar maken van gekochte voertuigen, het uitvoeren van de onderhoudsbeurten, het inbouwen van accessoires, het verhelpen van storingen en natuurlijk het repareren van eventuele schades.

Een kijkje achter de schermen bij DE JONG Technocenter

U heeft vast wel eens een kijkje genomen in onze showroom of winkel. Maar in de werkplaats van ons Technocenter bent u waarschijnlijk nog nooit geweest. Dat is ook niet zo raar, want hier komen normaal gesproken geen klanten. Aangezien onze werkplaats een beetje verstopt zit, leggen wij hieronder graag wat meer uit over de werkplaats zelf, onze werkwijze en natuurlijk onze monteurs.

Over onze werkplaats – Extra ruim, extra hoog en extra sterk!

Onze werkplaats is bij elkaar 1.210m² groot. De hoogte van het pand is circa 6,5 meter. Deze ruimte hebben wij nodig vanwege het formaat van de campers en caravans. Één werkplek in onze werkplaats is 11 bij 5 meter groot. 55M² dus. Even ter vergelijking… Op de plek waar wij één camper of caravan hebben staan, kan een garage voor personenauto’s twéé auto’s kwijt. En nog een stapje verder, een fietsenmaker kan op dit zelfde stuk zelfs met 5 mensen aan het werk!

Onze werkplaats heeft 9 hefbruggen waarvan de zwaarste 7.000 kg kan tillen. Voor personenauto’s is een hefbrug die de helft kan tillen vaak al voldoende.

De werkwijze van onze werkplaats

Onze werkplaats werkt volledig op afspraak. Wij plannen de tijd bij de monteur in die wij verwachten nodig te hebben voor de werkzaamheden die u bij ons heeft gemeld, op het moment dat de afspraak is gemaakt.

Indien u bij het brengen meer werkzaamheden opgeeft, zullen wij daar vaak een andere afspraak voor moeten maken. Vergelijk het met de tandarts. Als bij controle blijkt dat er een gaatje is, dan moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden om het gaatje te vullen, de ander patiënt staat namelijk al te wachten. Dat zelfde geldt voor ons ook! Indien wij tijdens het werk extra onvoorziene werkzaamheden tegenkomen dan zullen wij deze indien mogelijk direct uitvoeren, maar vooral in het seizoen (15 maart t/m 31 oktober) kan het voorkomen dat daar geen gelegenheid voor is. Er zal dan dus een nieuwe afspraak gemaakt moet worden.

Over onze monteurs – Zeer goed opgeleid en continu getraind

Een caravan of camper is werkelijk een huis op wielen. Onze monteurs worden daarom door onze fabrikanten continu getraind op voertuigtechniek, elektrotechniek, CV en verwarming, water, verlijmingen, kunststoffen en ook op audio en video gebied.

De monteurs die Bearlock mechanische beveiligingen inbouwen zijn daarnaast gescreend en na inbouw kan er net als bij de APK een steekproef controle plaats vinden. Daarnaast werken wij samen met specialisten voor onder andere ruitvervanging en gecertificeerde alarmsystemen, deze kunnen bij ons op locatie worden ingebouwd.

Wij zijn op zoek naar gespecialiseerde collega’s!

Met name elektrotechniek en elektronica komen in de camper en caravan steeds meer voor. Dit vraagt om veel specialistische kennis. Bij DE JONG Technocenter gaan wij op dit gebied verder waren anderen vaak stoppen.

Heb jij veel kennis op het gebied van elektrotechniek en elektronica, wil jij graag op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en hou jij wel van een uitdaging? Kom dan nu ons team versterken! Bekijk via onderstaande knop onze openstaande vacatures.

KOM ONS TEAM VERSTERKEN!

Bovag

Vakantie is een groot goed waar men vaak veel langer naar uitkijkt dan de vakantie daadwerkelijk duurt,.. Lekker op reis en helemaal zelf bepalen wat u doet. De camper, caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. DE JONG als BOVAG caravan- en camperbedrijf biedt die zekerheid. Bijvoorbeeld door de BOVAG Garantie op de caravan, camper of vouwwagen die u koopt. Of die nu nieuw of gebruikt is. Ook voor vakkundig onderhoud en reparatie van uw kampeermiddel is de Bovag vakman specialist. Met een Bovag gekeurde camper, caravan of vouwwagen kan u echt van uw vakantie genieten.

Waarom Bovag?

  • Keurmerk in mobiliteit
  • Betrouwbaar en deskundig
  • De zekerheid van garantie
  • Ruim 11.000 bedrijven
  • Altijd en overal in de buurt

Aftersales

Voor aflevering en bij reparatie, inbouw of schadeherstel doen wij ons uiterste best om alles direct in één keer goed te doen. Dit is zowel voor de klant als voor ons even zo prettig. Hoewel wij er dus vanuit gaan dat u ons voor after sales niet nodig heeft kan er altijd iets niet goed gaan. Door de legio aan keuze mogelijkheden, merken, type, maten en kleuren kan het voorkomen dat iets gewoonweg niet leverbaar is. Hoe goed wij dan ook ons best doen om iets bij een andere leverancier of collega weg te halen lukt dit helaas niet altijd.

Indien iets niet in orde is of defect gaat in de garantieperiode wordt dit altijd en uitsluitend behandeld door onze after sales mensen. Zij kennen de voorwaarden van de fabrikanten, zij weten bijzondere zaken en kunnen u als enige op een zo kort mogelijk termijn en adequaat helpen.