Vakkundig onderhoud & reparatie door specialisten.

DE JONG Technocenter is de zeer goed geoutilleerde werkplaats van DE JONG. In het Technocenter worden allerlei verschillende technische handelingen verricht. Een team van meer dan 17 specialisten staat dagelijks klaar om elke camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden. De werkzaamheden van het Technocenter bestaan onder andere uit het afleverklaar maken van gekochte voertuigen, het uitvoeren van de onderhoudsbeurten, het inbouwen van accessoires, het verhelpen van storingen en natuurlijk het repareren van eventuele schades.

*BELANGRIJKE MEDEDELING TECHNOCENTER* 

Om alle ingeplande uitgestelde leveringen nog door onze werkplaatsplanning goed te kunnen laten verlopen moeten wij u helaas het volgende mededelen:

  • Onze werkplaats is voor nieuwe afspraken voor onderhoudsbeurten, reparaties en de montage van caravanmovers, Thule Omnistore luifels, schotelantennes en overige accessoires tot november 2022 volgepland. Na deze datum plannen wij graag nieuwe afspraken voor u in.
  • De behandeling van prijsaanvragen voor de montage van de bovengenoemde accessoires kunnen ongeveer 3 weken duren.

Uitzonderingen hierop zijn:

  • Uiteraard proberen wij storingen aan uw (bus)camper of caravan, waardoor u niet op vakantie kunt, op korte termijn te verhelpen. Dit geldt uitsluitend voor klanten die bij ons hun (bus)camper of caravan gekocht hebben.
  • Deze mededeling geldt niet voor de in onze showroom aanwezige en nog te verwachten (bus)campers en caravans. Deze kunnen na afspraak met onze verkoopadviseurs op korte termijn geleverd worden aan onze klanten.

Team DE JONG Technocenter

Technocenter

Onze diensten

Zeer goed opgeleid en continu getraind

Een team van meer dan 17 specialisten staat dagelijks klaar om elke camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden.

Onze werkplaats werkt volledig op afspraak

Onderhoudsbeurten, het inbouwen van accessoires, het verhelpen van storingen en natuurlijk het repareren van eventuele schades.

Onze werkplaats is ruim en hoog

Onze werkplaats is bij elkaar 1.210m² groot. De hoogte van het pand is circa 6,5 meter. Veel ruimte dus om al uw wensen aan te brengen.

De vele voordelen van Bovag

Vakantie is een groot goed waar men vaak veel langer naar uitkijkt dan de vakantie daadwerkelijk duurt. De camper, caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. De Jong als BOVAG caravan- en camperbedrijf biedt die zekerheid. Bijvoorbeeld door de BOVAG Garantie op de caravan of camper die u koopt. Tevens zorgt u er met een Bovag onderhoudsbeurt voor dat u camper, caravan, vouwwagen of bagagewagen altijd van het juist onderhoud voorzien is. 

Bovag Onderhoudsbeurt
Vacatures

Kom jij ons hechte team versterken?

Bekijk vacatures
Contact

Vragen? Stel uw vraag in ons formulier.

Contact opnemen
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!