Vakkundig onderhoud & reparatie door specialisten.

Het Technocenter is de zeer goed geoutilleerde werkplaats van DE JONG. Een team van meer dan 17 specialisten staat dagelijks klaar om de camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden. De werkzaamheden van het Technocenter bestaan onder andere uit het afleverklaar maken van gekochte voertuigen, het uitvoeren van onderhoudsbeurten van de caravan, vouwwagen en de opbouw van de camper, het inbouwen van accessoires, het verhelpen van storingen en het repareren van eventuele schades. Ook de volledige Aftersales van door ons geleverde campers, caravans en vouwwagens worden door het Technocenter verzorgt.

Klanten die de camper, caravan of vouwwagen bij ons gekocht hebben zijn wij graag EXTRA van dienst. Hierdoor kunnen wij werkzaamheden voor nieuwe klanten van het Technocenter die hun camper, caravan of vouwwagen NIET bij ons gekocht hebben niet eerder dan november 2024 inplannen.

Technocenter

Onze diensten

Zeer goed opgeleid en continu getraind

Een team van meer dan 17 specialisten staat dagelijks klaar om elke camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden.

Onze werkplaats werkt volledig op afspraak

Onderhoudsbeurten, het inbouwen van accessoires, het verhelpen van storingen en natuurlijk het repareren van eventuele schades.

Onze werkplaats is ruim, hoog én super sterk

Onze werkplaats is bij elkaar 1.210m² groot. De hoogte van het pand is circa 6,5 meter. Veel ruimte om uw wensen aan te kunnen brengen.

De vele voordelen van Bovag

Vakantie is een groot goed waar men vaak veel langer naar uitkijkt dan de vakantie daadwerkelijk duurt. De camper, caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. De Jong als BOVAG caravan- en camperbedrijf biedt die zekerheid. Bijvoorbeeld door de BOVAG Garantie op de caravan of camper die u koopt. Tevens zorgt u er met een Bovag onderhoudsbeurt voor dat u camper, caravan, vouwwagen of bagagewagen altijd van het juist onderhoud voorzien is. 

Bovag Onderhoudsbeurt
Vacatures

Kom jij ons hechte team versterken?

Bekijk vacatures
Contact

Vragen? Stel uw vraag in ons formulier.

Contact opnemen
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon