Technocenter

De Jong Technocenter is de zeer goed geoutilleerde werkplaats van Kampeercentrum de Jong. In het Technocenter worden alle technische handelingen verricht die maar voorkomen. Een team van meer dan 17 specialisten staan dagelijks klaar om elke camper, caravan of vouwwagen mobiel te houden. Van het afleveringsklaar maken tot onderhoudsbeurt of kleine reparatie tot de grootse schadereparaties en inbouwwerkzaamheden het Technocenter draait haar hand er niet voor om. Op deze site informeren wij een ieder graag via de diverse menu’s wat wij allemaal doen en voor u kunnen betekenen. Naast de geboden informatie streven wij er constant na deze informatie  waar nodig  te herzien en verder uit te breiden.

Bovag

Vakantie is een groot goed waar men vaak veel langer naar uitkijkt dan de vakantie daadwerkelijk duurt,.. Lekker op reis en helemaal zelf bepalen wat u doet. De camper, caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. DE JONG als BOVAG caravan- en camperbedrijf biedt die zekerheid. Bijvoorbeeld door de BOVAG Garantie op de caravan, camper of vouwwagen die u koopt. Of die nu nieuw of gebruikt is. Ook voor vakkundig onderhoud en reparatie van uw kampeermiddel is de Bovag vakman specialist. Met een Bovag gekeurde camper, caravan of vouwwagen kan u echt van uw vakantie genieten.

Waarom Bovag?

  • Keurmerk in mobiliteit
  • Betrouwbaar en deskundig
  • De zekerheid van garantie
  • Ruim 11.000 bedrijven
  • Altijd en overal in de buurt

Aftersales

Voor aflevering en bij reparatie, inbouw of schadeherstel doen wij ons uiterste best om alles direct in één keer goed te doen. Dit is zowel voor de klant als voor ons even zo prettig. Hoewel wij er dus vanuit gaan dat u ons voor after sales niet nodig heeft kan er altijd iets niet goed gaan. Door de legio aan keuze mogelijkheden, merken, type, maten en kleuren kan het voorkomen dat iets gewoonweg niet leverbaar is. Hoe goed wij dan ook ons best doen om iets bij een andere leverancier of collega weg te halen lukt dit helaas niet altijd.

Indien iets niet in orde is of defect gaat in de garantieperiode wordt dit altijd en uitsluitend behandeld door onze after sales mensen. Zij kennen de voorwaarden van de fabrikanten, zij weten bijzondere zaken en kunnen u als enige op een zo kort mogelijk termijn en adequaat helpen.