Hymer campers

Hymer campers

De voorsprong van HYMER is overduidelijk, zelfs in het kleinste detail van een HYMER Camper. Tot vandaag de dag blijft het innovatieve ontwerp van de voertuigen uit Bad Waldsee ongeëvenaard: hier zorgen bijvoorbeeld de lichtgewicht GFK vloer, de gepatenteerde PUAL-constructie en de technische snufjes, zoals de kozijnen met standaard dubbele beglazing voor een bijzonder stabiele basis, evenals een optimaal binnenklimaat – ongeacht het weer. Seizoensgebonden beperkingen van het vakantieplezier zijn hiermee verleden tijd.

Hymer occasion camper kopen?

Bij DE JONG bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod Hymer occasion campers. De occasions van Hymer worden altijd goed onderhouden door ons Technocenter. Hierdoor schaft u altijd een camper van hoogwaardige kwaliteit aan. De Hymer occasion heeft in het Technocenter van DE JONG een volledige camper opbouwbeurt met vochtmeting gekregen. Hierbij worden alle technische delen van de kampeerauto nagelopen en waar nodig hersteld. Een gebruikte Hymer camper van DE JONG met BOVAG onderhoudsbeurt en BOVAG garantie is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer- en reisplezier kunt hebben.

Occasion Hymer Campers

Hymer Campers direct uit voorraad

Als u zich aan het oriënteren bent om een Hymer camper te kopen, kijk dan eens rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u heel veel informatie over de diverse modellen van Hymer. Klik op één van de bovenstaande modellen, bekijk de foto’s en lees alvast de beschikbare informatie. In de showroom helpen we u graag verder! Klik op de onderstaande button om direct naar ons huidige voorraad nieuwe Hymer campers te gaan.

Nieuwe Hymer Campers
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon