Hymer campers

Hymer campers

De voorsprong van HYMER is overduidelijk, zelfs in het kleinste detail van een HYMER Camper. Tot vandaag de dag blijft het innovatieve ontwerp van de voertuigen uit Bad Waldsee ongeëvenaard: hier zorgen bijvoorbeeld de lichtgewicht GFK vloer, de gepatenteerde PUAL-constructie en de technische snufjes, zoals de kozijnen met standaard dubbele beglazing voor een bijzonder stabiele basis, evenals een optimaal binnenklimaat – ongeacht het weer. Seizoensgebonden beperkingen van het vakantieplezier zijn hiermee verleden tijd.

Hymer camper kopen

Als u zich aan het oriënteren bent om een Hymer camper te kopen, kijk dan eens rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u heel veel informatie over de diverse modellen van Hymer. Klik op één van de onderstaande modellen, bekijk de foto’s en lees alvast de beschikbare informatie. In de showroom helpen we u graag verder!

Naast een uitgebreid aanbod nieuwe Hymer campers bent u bij DE JONG aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod Hymer camper occasions. Hymer camper occasions worden altijd goed onderhouden door ons technocenter waardoor u altijd een camper van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Bekijk hier ons aanbod Hymer camper occasions.

Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!