Hymer Exsis-I

Hymer Exsis-I

Hymer campers

De innovatieve licht gewicht constructie combineert een gering gewicht zonder compromissen met een hoge mate van comfort. Ten aanzien van het design heeft HYMER bij de nieuwe Exsis gekozen voor een sportief, modern uiterlijk.

Rondom is de Exsis-I uitstekend beschermd: Het nieuwe HYMER PUAL 2.0 opbouwconcept met verbeterde schuimcompositie en een 100% houtvrije constructie zonder koudebruggen biedt een zeer hoge stabiliteit en uitstekende isolatiewaarden. Dankzij de doorlopende GFK lichtgewicht vloer is de Exsis-I immuun voor steenslag en weersinvloeden. De optionele GFK dakbekleding biedt volledige bescherming tegen hagel. Dankzij de unieke multilayer-technologie is het dak maar liefst dubbel beschermd! 

Het aerodynamische design bezorgt de HYMER Exsis-i een uiterst sportieve look en zorgt tegelijk voor een gering brandstofverbruik, geluidsarm rijden en perfect zicht. Wie bovendien wil profiteren van uitstekende isolatiewaarden, stabiliteit en duurzaamheid, kan meteen instappen en vertrekken.

Beschikbare indelingen Hymer Exsis-I

Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!