Over DE JONG

DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie voorziet en ondersteunt zijn klanten in alles wat met kamperen en outdoor te maken heeft. Alle activiteiten vindt men onder één dak op de grens van Hillegom en De Zilk. DE JONG staat voor een totaal concept voor actieve ontspanning waarbij DE JONG en al haar medewerkers het u graag naar de zin maken.

 

De verschillende afdelingen

Showroom

De showroom, voorheen bekend onder de naam DE JONG Kampeercentrum, is een genot om te bezoeken. In onze showroom vindt men de mooiste campers, buscampers en caravans. DE JONG is officieel dealer van de merken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby en Fendt. Ook voor de verhuur van en campers en caravans én een goede Bovag occasion is men in de showroom van DE JONG aan het juiste adres.

Ga naar de showroom

Technocenter

Het technocenter van DE JONG Kampeer & Recreatie is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kan men uitstekend bij het technocenter terecht.

Ga naar het technocenter

Winkel

In de winkel, eerder bekend onder de naam DE JONG Recreatie, vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Ga naar de winkel

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.

Ga naar TEUN.nl

Historie

Met 2 kampeerbagagewagens en 1 vouwwagen is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum DE JONG in 1972 aan de Zilkerduinweg gestart met de verkoop van kampeerartikelen.

Geleidelijk aan werden de activiteiten uitgebreid met tenten en kampeeraccessoires. Ook de vouwwagens werden uitgebreid, en wel met het merk (André) Jamet.

Door de toenemende activiteiten is DE JONG in 1985 verhuisd van de Zilkerduinweg naar de Beeklaan waar nog steeds het vestigingsadres van DE JONG is. Aan de Beeklaan werden dealerschappen van bekende merken als Hymer, Eriba,  Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en 3Dog binnen gehaald.

Tevens werden de eerste vaste medewerkers aangesteld, waarvan meerdere nog steeds bij DE JONG werken. De bedrijfsoppervlakte is in de tussentijd uitgebreid van 2.000 m2 naar ruim 20.000 m2 en met een grote groep vaste, vakbekwame en trouwe medewerkers/sters biedt DE JONG naast de verkoop van Campers, caravans , vouwwagens en kampeerartikelen echt van alles op kampeer-  & recreatiegebied.

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24 a in  Hillegom De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk ,  vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Parkeren voor de Kampeer & Recreatieshop en de showroom doet men op ons grote parkeerterrein bij de shop Beeklaan 18a 2191 AB De Zilk.

Technocenter

Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt men inrit Beeklaan 24 a 2191 AB De ZILK.

Leverings- en betalingsvoorwaarden/ Bovag voorwaarden

Bekijk hier de leverings- en betalingsvoorwaarden / Bovag voorwaarden.

Bekijk hier de voorwaarden

KVK

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen en primeurs op kampeergebied.

 

 

Meer informatie