Over DE JONG

DE JONG Kampeer & Recreatie

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie in mei 1972 als Kampeercentrum DE JONG gestart. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders vanaf de eerste dag. Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid. Inmiddels staat DE JONG voor veel meer dan kamperen alleen! De nieuwe naam DE JONG Kampeer & Recreatie dekt veel meer de lading. Kamperen kan ook heel luxe en comfortabel. De associatie met de toiletrol over de camping is al lang niet meer van toepassing. Met een luxe camper of caravan is het voornamelijk zeer luxe en comfortabel reizen. Op 21.000 m2 vindt u alles op kampeer-, reis-, outdoor en recreatiegebied. Alles onder één dak voor eenieder die van beleving, avontuur en het buitenleven houdt. Dit jaar vieren wij ons 50-jarig jubileum en met een team van 50 enthousiaste deskundige vakmensen is het bedrijf dynamischer dan ooit.

De verschillende afdelingen

Showroom

De showroom, voorheen bekend onder de naam DE JONG Kampeercentrum, is een genot om te bezoeken. In onze showroom vind u de mooiste campers, buscampers en caravans. DE JONG is officieel dealer van de merken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby, Fendt en Crosscamp. Ook voor de verhuur van en campers en caravans én een goede Bovag occasion bent u in de showroom van DE JONG aan het juiste adres. 

Op zoek naar een breed assortiment voortenten en luifels? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment voortenten tegen de beste prijzen. DE JONG is onder andere Dorema Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico, Reda en Thule voortenten en luifels.

Ga naar de showroom

Technocenter

Het technocenter van DE JONG Kampeer & Recreatie is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kunt u uitstekend bij het technocenter terecht.

Ga naar het technocenter

Winkel

In de winkel, eerder bekend onder de naam DE JONG Recreatie, vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Ga naar de winkel

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.

Ga naar TEUN.nl

Historie

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum DE JONG op 9 mei 1972 gestart. Eerst in 1972 onder de naam 'Kampeercentrum DE JONG' aan de Zilkerduinweg en vanaf 1985 is DE JONG verhuist naar de Beeklaan. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders hierbij vanaf de eerste dag. Die ene vouwwagen werden er al snel meer. Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid. Aan de Beeklaan werden dealerschappen van bekende merken als Hymer, Eriba, Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en Crosscamp binnengehaald. Nu 50 jaar later biedt DE JONG veel meer dan kamperen alleen! De naam DE JONG Kampeer & Recreatie dekt dan ook inmiddels veel meer de lading. 

Speciale winacties en aanbiedingen tijdens het gouden jubileum jaar
Op 9 mei 2022 bestaat DE JONG 50 jaar! Vanaf mei t/m eind oktober 2022 vieren wij graag samen met u ons vijftig jarig jubileum! Iedere maand pakken wij uit met winacties met prijzen en aanbiedingen. Van een outdooroutfit tot twee luxe campingstoelen en met als hoofdprijs een mini elektrische vouwfiets. Meedoen? Leuk! Klik hier voor meer informatie.

Volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief
Via onze nieuwsbrief en social media informeren wij u o.a. over belangrijk nieuws en onder andere onze winacties. Schrijf u daarom snel in voor de nieuwsbrief en/of volg onze social mediakanalen Facebook & Instagram en stay tuned! Bij inschrijving op onze nieuwsbrief via onze website ontvangt u direct een kortingsbon in uw mailbox, waarmee u 15% korting op outdoor kleding krijgt. Ook blijft u via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwtjes, tips, trends en updates over ons assortiment. Bovendien weet u als eerste alles over de acties, aanbiedingen, evenementen en de extra koop(zon)dagen die wij regelmatig organiseren.

Inschrijven nieuwsbrief

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24a in Hillegom - De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk, vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Wilt u onze showroom of kampeer- en outdoor winkel bezoeken? Dan kunt parkeren op ons grote parkeerterrein gelegen aan de Beeklaan 18a 2191 AB Hillegom - De Zilk.

Technocenter

Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt u inrit Beeklaan 24a 2191 AB Hillegom - De ZILK.

Leverings- en betalingsvoorwaarden/ Bovag voorwaarden

Bekijk hier de leverings- en betalingsvoorwaarden / Bovag voorwaarden.

Bekijk hier de voorwaarden

KVK

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!