Over DE JONG

DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie voorziet en ondersteunt zijn klanten in alles wat met kamperen en outdoor te maken heeft. Alle activiteiten vindt men onder één dak op de grens van Hillegom en De Zilk. DE JONG staat voor een totaal concept voor actieve ontspanning waarbij DE JONG en al haar medewerkers het u graag naar de zin maken.

 

De verschillende afdelingen

Showroom

De showroom, voorheen bekend onder de naam DE JONG Kampeercentrum, is een genot om te bezoeken. In onze showroom vind u de mooiste campers, buscampers en caravans. DE JONG is officieel dealer van de merken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby, Fendt en Crosscamp. Ook voor de verhuur van en campers en caravans én een goede Bovag occasion bent u in de showroom van DE JONG aan het juiste adres. 

Op zoek naar een breed assortiment voortenten en luifels? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment voortenten tegen de beste prijzen. DE JONG is onder andere Dorema Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico, Reda en Thule voortenten en luifels.

Ga naar de showroom

Technocenter

Het technocenter van DE JONG Kampeer & Recreatie is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kunt u uitstekend bij het technocenter terecht.

Ga naar het technocenter

Winkel

In de winkel, eerder bekend onder de naam DE JONG Recreatie, vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Ga naar de winkel

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.

Ga naar TEUN.nl

Historie

Met 2 kampeerbagagewagens en 1 vouwwagen is DE JONG Kampeer & Recreatie als onder de naam 'Kampeercentrum DE JONG' in 1972 aan de Zilkerduinweg gestart met de verkoop van kampeerartikelen.

Geleidelijk aan werden de activiteiten uitgebreid met tenten en kampeeraccessoires. Ook de vouwwagens werden uitgebreid, en wel met het merk (André) Jamet.

Door de toenemende activiteiten is DE JONG in 1985 verhuisd van de Zilkerduinweg naar de Beeklaan waar nog steeds het vestigingsadres van DE JONG is. Aan de Beeklaan werden dealerschappen van bekende merken als Hymer, Eriba, Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en Crosscamp binnen gehaald.

Tevens werden de eerste vaste medewerkers aangesteld, waarvan meerdere nog steeds bij DE JONG werken. De bedrijfsoppervlakte is in de tussentijd uitgebreid van 2.000 m2 naar ruim 21.000 m2 en met een grote groep vaste, vakbekwame en trouwe medewerkers/sters biedt DE JONG naast de verkoop van campers, caravans, kampeer- en outdoor artikelen echt van alles op kampeer- en recreatiegebied.

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24 a in Hillegom - De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk, vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Wilt u onze showroom of kampeer- en outdoor winkel bezoeken? Dan kunt parkeren op ons grote parkeerterrein gelegen aan de Beeklaan 18a 2191 AB Hillegom - De Zilk.

Technocenter

Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt u inrit Beeklaan 24 a 2191 AB Hillegom - De ZILK.

Leverings- en betalingsvoorwaarden/ Bovag voorwaarden

Bekijk hier de leverings- en betalingsvoorwaarden / Bovag voorwaarden.

Bekijk hier de voorwaarden

KVK

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

Zondag 30 januari extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 30 januari extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Op zondag 30 januari zijn wij EXTRA geopend van 11.00 t/m 17.00 uur. Kom langs en profiteer direct van de interessante actie in onze outdoorwinkel: 30% korting op winterjassen *.

Klik hier voor meer informatie over deze koopzondag en DE JONG.

Bij DE JONG vindt u altijd wat u zoekt, daar helpen onze specialisten u graag bij.
Hopelijk tot zondag!

*Geldig van zat.29 jan t/m 5 feb en geldt niet voor reeds afgeprijsde jassen.