Over De Jong

De Jong Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie voorziet en ondersteunt zijn klanten in alles wat met kamperen en outdoor te maken heeft. Alle activiteiten vindt men onder één dak op de grens van Hillegom en De Zilk. DE JONG staat voor een totaal concept voor actieve ontspanning waarbij DE JONG en al haar medewerkers het u graag naar de zin maken.

Over DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeercentrum - Showroom

De showroom is bekend onder de naam DE JONG Kampeercentrum en een genot om te bezoeken. In onze showroom vindt men de mooiste campers, buscampers en caravans. Ook voor verhuur en een goede Bovag occasion is men hier aan het juiste adres.

Ga naar de showroom

DE JONG Technocenter – Werkplaats

DE JONG Technocenter is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen en ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kan men uitstekend bij het Technocenter terecht.

Ga naar de werkplaats

DE JONG Recreatie - Kampeer & Outdoorwinkel

Bij DE JONG Recreatie vindt u heel veel kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor- en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Ga naar de winkel

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.

Ga naar TEUN.nl

Historie

Met 2 kampeerbagagewagens en 1 vouwwagen is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum DE JONG in 1972 aan de Zilkerduinweg gestart met de verkoop van kampeerartikelen.

Geleidelijk aan werden de activiteiten uitgebreid met tenten en kampeeraccessoires. Ook de vouwwagens werden uitgebreid, en wel met het merk (André) Jamet.

Door de toenemende activiteiten is DE JONG in 1985 verhuisd van de Zilkerduinweg naar de Beeklaan waar nog steeds het vestigingsadres van DE JONG is. Aan de Beeklaan werden dealerschappen van bekende merken als Hymer, Eriba,  Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en 3Dog binnen gehaald.

Tevens werden de eerste vaste medewerkers aangesteld, waarvan meerdere nog steeds bij DE JONG werken. De bedrijfsoppervlakte is in de tussentijd uitgebreid van 2.000 m2 naar ruim 20.000 m2 en met een grote groep vaste, vakbekwame en trouwe medewerkers/sters biedt DE JONG naast de verkoop van Campers, caravans , vouwwagens en kampeerartikelen echt van alles op kampeer-  & recreatiegebied.

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24 a in  Hillegom De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk ,  vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Parkeren voor de Kampeer & Recreatieshop en de showroom doet men op ons grote parkeerterrein bij de shop Beeklaan 18a 2191 AB De Zilk.

Technocenter

Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt men inrit Beeklaan 24 a 2191 AB De ZILK.

KVK

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!