Over DE JONG

DE JONG Kampeer & Recreatie

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie in mei 1972 als Kampeercentrum DE JONG gestart. Naast de verkoop werd ook verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en is het assortiment sterk uitgebreid. Inmiddels staat DE JONG voor veel meer dan kamperen alleen! De nieuwe naam DE JONG Kampeer & Recreatie dekt dan ook veel meer de lading.

Op 21.000 m2 vindt u alles op kampeer-, reis-, outdoor en recreatiegebied. Alles onder één dak voor eenieder die van beleving, avontuur en het buitenleven houdt.

DE JONG Kampeer & Recreatie is met een team van 50 enthousiaste deskundige vakmensen dynamischer dan ooit.

De verschillende afdelingen

Showroom

De showroom, voorheen bekend onder de naam DE JONG Kampeercentrum, is een genot om te bezoeken. In onze showroom vindt u de mooiste campers, buscampers en caravans. DE JONG is officieel dealer van de merken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby, Fendt en Crosscamp. Ook voor de verhuur van campers, buscampers en caravans én voor een goede Bovag occasion bent u in de showroom van DE JONG aan het juiste adres. 

Op zoek naar een breed assortiment voortenten en luifels? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment voortenten en luifels tegen de beste prijzen. DE JONG is onder andere Dorema Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico, Reda en Thule voortenten en luifels.

Ga naar de showroom

Technocenter

Het technocenter van DE JONG Kampeer & Recreatie is dé specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kunt u uitstekend bij het technocenter terecht.

Ga naar het technocenter

Winkel

In de winkel, eerder bekend onder de naam DE JONG Recreatie, vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens outdoor en recreatieartikelen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Ga naar de winkel

TEUN – Webshop

TEUN is een initiatief van DE JONG Kampeer & Recreatie en vijf andere samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Samen bundelen wij onze krachten en verkopen wij onze kampeerartikelen online via TEUN.nl.

Ga naar TEUN.nl

Historie

Met de verkoop van 1 vouwwagen en 2 bagagewagens is DE JONG Kampeer & Recreatie als Kampeercentrum DE JONG op 9 mei 1972 gestart. Eerst in 1972 onder de naam 'Kampeercentrum DE JONG' aan de Zilkerduinweg en vanaf 1985 is DE JONG verhuist naar de Beeklaan. De tweelingbroers Hans en Harry de Jong hielpen hun ouders hierbij vanaf de eerste dag. Die ene vouwwagen werden er al snel meer.

Naast verkoop werd verhuur, onderhoud en reparatie toegevoegd en het assortiment sterk uitgebreid. Aan de Beeklaan werden dealerschappen van bekende merken als Hymer, Eriba, Fendt en Hobby en later Bürstner, Carado en Crosscamp binnengehaald. Nu 50 jaar later biedt DE JONG veel meer dan kamperen alleen! De naam DE JONG Kampeer & Recreatie dekt dan ook inmiddels veel meer de lading. 

Locatie

DE JONG Kampeer & Recreatie vindt men aan de Beeklaan 18a – 24a in Hillegom - De Zilk gelegen tussen de badplaatsen Zandvoort en Noordwijk, vlakbij de Keukenhof en Lisse en tussen de steden Leiden en Haarlem.

Showroom en Winkel

Wilt u onze showroom of kampeer- en outdoorwinkel bezoeken? Dan kunt u parkeren op ons grote parkeerterrein gelegen aan de Beeklaan 18a 2191 AB Hillegom - De Zilk.

Technocenter

Voor DE JONG Technocenter en het halen en brengen van verhuurvoertuigen neemt u inrit Beeklaan 24a 2191 AB Hillegom - De ZILK.

Leverings- en betalingsvoorwaarden/ Bovag voorwaarden

Bekijk hier de leverings- en betalingsvoorwaarden / Bovag voorwaarden.

Bekijk hier de voorwaarden

KVK

DE JONG Kampeer & Recreatie , DE JONG Kampeercentrum , DE JONG Technocenter en DE JONG Recreatie zijn geregistreerde handelsnamen van kampeercentrum DE JONG BV.  Kampeercentrum DE JONG BV. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 8027749

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon