Alfred Trapt Door - Duchenne Heroes #15

Dit jaar is het de 15e keer dat Duchenne Heroes gefietst wordt. Duchenne Heroes is een sponsortocht waarmee geld wordt ingezameld voor Duchenne-onderzoek. Duchenne is een ernstige spierziekte waarbij de spieren steeds meer verzwakken en omdat het hart en de longen ook spieren zijn, is de ziekte uiteindelijk fataal. 15 jaar geleden was de gemiddelde levensverwachting voor een Duchenne-patiënt zo'n 20 jaar, maar tegenwoordig is dat gelukkig al rond de dertig. Er is dus al veel werk verzet, maar er moet ook nog een hoop gebeuren. Daarom fietst Alfred van der Meulen dit jaar zijn 15e editie Duchenne Heroes. Samen met ongeveer 450 andere deelnemers is inmiddels dit jaar al bijna 1,5 miljoen euro ingezameld. Een fantastisch bedrag dus.

Sinds 2011 sponsort DE JONG Kampeer & Recreatie Alfred en zijn teamgenoot (dat wisselt wel eens) met het gebruik van een camper. Want tijdens de loodzware mountainbiketocht van 7 dagen 100 kilometer, bovendien grotendeels door bergachtig gebied, moeten de deelnemers natuurlijk wel een goede nachtrust hebben. Wij vinden het mooi dat we Alfred op deze manier kunnen ondersteunen en wensen hem ook dit jaar heel veel succes. Voor DE JONG Kampeer & Recreatie is het inmiddels ook de tiende keer en we hopen dat we ook zeker tot 15 door mogen gaan. Dat zou immers betekenen dat Alfred er 20 gaat volmaken ;-)

Overigens trapt hij dit jaar zonder zijn teammaat Evert-Jan, want die is helaas door een ernstige schouderblessure dit jaar even buitenspel gezet.

 

Wij wensen Alfred en zijn teambegeleidster veel succes bij deze 15e editie!

Ook sponsoren? Steun Alfred Trapt Door!
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen en primeurs op kampeergebied.

 

 

Meer informatie