Voortenten & Luifels

Voortenten & Luifels

Op zoek naar een breed assortiment caravan voortenten? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment voortenten tegen de beste prijzen. Bezoek onze uitgebreide showroom in Hillegom/ de Zilk. DE JONG is onder andere Doréma Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico, Reda en Thule voortenten en luifels.

Let wel op! Onze voortenten staan op de 2e verdieping, die uitsluitend via een trap te bereiken is.

Tip augustus 2022: Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten uit de voorraad leverbaar. Met o.a.: Voortenten van Doréma met de Multi Nova ExcellentSmaragd 270, President 250, President 280 XLPresident 300 XL en Onyx 270. Van de andere merken voortenten zijn de Teun Primero 270, Isabella Commodore, Isaballa Touring en Walker Pionier 240 (ook speciaal voor de Eriba Feeling & Nova Light) in vele maten uit voorraad leverbaar. Van de Luifels zijn dat de Doréma Locarno SeasonLocarno PlusOnyx voortentluifelDakluifel Elba en Schuifluifel Kreta. Verder zijn de Reda Ravenna Schuifluifel, Reda Lucca 1Isabella Asa en Campooz Trekking Luifel als luifels nog in vele maten leverbaar. De Doréma Mistral Ribstop, Mistral All Season (Teun versie) & Mistral XL All Season zijn dit voor de Deelvoortenten en de Doréma Quick'N Easy Air en Doréma Discovery Air (camper) zijn de Opblaasbare voortenten die uit voorraad leverbaar zijn. 

Voortenten en omloopmaten

Voortenten leveranciers werken vaak allemaal met een eigen maat aanduiding. Het is dan ook van belang wanneer u zich gaat oriënteren op voortenten en caravan luifels, u weet wat de omloopmaat van uw caravan is. Maar hoe berekent u nu precies de omloopmaat?

Veel voortenten leveranciers weten precies hoe het zit met caravan omloopmaten, maar toch is het niet onverstandig zelf ook te weten hoe u de omloopmaat berekend en een mooi passende voortent kunt kopen. Het bepalen van de omloopmaat stelt in principe niet zo veel voor.

Om te beginnen dient de caravan waterpas te staan. De omloopmaat wordt bepaald door nu de afstand van grond, door de rail, naar de grond te bepalen. U heeft nu de exacte omloopmaat en kunt dus gaan vergelijken tussen de verschillende voortenten, wetende dat u de juiste maat heeft. Achteraf komt u bij de aanschaf van een voortent dus voor minder verrassingen te staan.

Bij de aanschaf van voortenten en caravanluifels is voorkomen beter dan genezen. Hoe zeer u er ook van overtuigd bent dat u de juiste omloopmaat heeft, raden we u aan om altijd de gegevens van uw caravan te vermelden bij de bestelling van voortenten. De leverancier heeft dan de mogelijkheid de gegevens nogmaals te controleren zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe voortent.

Vermeld altijd de volgende gegevens bij de aanschaf van voortenten:

  • Merk caravan; bijvoorbeeld ‘Hobby’
  • Type caravan; bijvoorbeeld ‘De Luxe 440 SF’
  • Het bouwjaar van de caravan; bijvoorbeeld ‘2008’
Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!