Voortenten & Luifels

Voortenten & Luifels

Op zoek naar een breed assortiment Voortenten en Luifels? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment Voortenten, Deeltenten, Opblaasbare Voortenten en Luifels tegen de beste prijzen. Bezoek onze uitgebreide Showroom in Hillegom - De Zilk. DE JONG is onder andere een Doréma Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico, Reda, Campooz en Thule voortenten en luifels.

Let wel op! Onze voortenten/luifels staan op de 2e verdieping, die uitsluitend via een trap te bereiken is.

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten uit de voorraad leverbaar. Bekijk hier de voorraad. Ook zijn er nu superscherpe actieprijzen op een aantal laatste maten of Showmodellen. Bekijk hier de speciale aanbieding Voortenten & Luifels.

Uit voorraad leverbare Voortenten & Luifels               Speciale aanbieding Voortenten & Luifels  

Voortenten en omloopmaten

Voortenten leveranciers werken vaak allemaal met een eigen maat aanduiding. Het is dan ook van belang, wanneer u zich gaat oriënteren op voortenten en caravan luifels, u weet wat de omloopmaat van uw caravan is. Maar hoe berekent u nu precies de omloopmaat?

Veel voortenten leveranciers weten precies hoe het zit met caravan omloopmaten, maar toch is het niet onverstandig zelf ook te weten hoe u de omloopmaat berekend en een mooi passende voortent kunt kopen. Het bepalen van de omloopmaat stelt in principe niet zo veel voor.

Om te beginnen dient de caravan waterpas te staan. De omloopmaat wordt bepaald door nu de afstand van grond, door de rail, naar de grond te bepalen. U heeft nu de exacte omloopmaat en kunt dus gaan vergelijken tussen de verschillende voortenten, wetende dat u de juiste maat heeft. Achteraf komt u bij de aanschaf van een voortent dus voor minder verrassingen te staan.

Bij de aanschaf van voortenten en caravanluifels is voorkomen beter dan genezen. Hoe zeer u er ook van overtuigd bent dat u de juiste omloopmaat heeft, raden we u aan om altijd de gegevens van uw caravan te vermelden bij de bestelling van voortenten. De leverancier heeft dan de mogelijkheid de gegevens nogmaals te controleren zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe voortent.

Vermeld altijd de volgende gegevens bij de aanschaf van voortenten:

  • Merk caravan; bijvoorbeeld ‘Hobby’
  • Type caravan; bijvoorbeeld ‘De Luxe 440 SF’
  • Het bouwjaar van de caravan; bijvoorbeeld ‘2008’
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon