BOVAG onderhoudsbeurt camper

Onderhoud camper

Als u slechts een aantal weken per jaar met de camper op vakantie gaat, staat u er misschien niet direct bij stil dat een camper regelmatig onderhoud nodig heeft. Ook dan is goed onderhoud echter heel belangrijk. Stilstand (in de stalling of op de camping) is ook achteruitgang en de hoge temperaturen, files, lange rijafstanden en bergachtige gebieden vragen veel van de techniek.

Net als voor personenauto’s gelden voor campers wettelijke regels voor de APK. Dit betekent dat uw camper periodiek APK gekeurd moet worden. Bij de APK wordt de opbouw van de camper echter niet gecontroleerd. Voor dit gedeelte van de camper kunt u bij ons een BOVAG Onderhoudsbeurt van uw camper laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de camper op ruim 30 verschillende punten gekeurd.

Bovag camper onderhoudsbeurt

BOVAG onderhoudsbeurt camper

Tijdens de BOVAG Camper Onderhoudsbeurt worden de camper opbouw, elektra en gasinstallatie uitgebreid gecontroleerd. Ook wordt er een globale vochtmeting gedaan. Aan deze vochtmeting kunnen geen rechten worden ontleend zoals bedoeld in de garantievoorwaarden van de fabrikant. Hiervoor bieden wij een uitgebreide vochtinspectie aan die tegen een meerprijs tegelijkertijd met de onderhoudsbeurt kan worden gedaan.

Wat zijn de kosten van een BOVAG camper onderhoudsbeurt bij DE JONG?

Onderhoudsbeurt camper opbouw exclusief motorisch deel * 250,25
Onderhoudsbeurt camper opbouw, ouder dan 15 jaar, exclusief motorisch deel * 312,95

Klik op de link voor overzicht alle tarieven: Overzicht werkplaatstarieven Technocenter

Standaard wordt € 5,50 milieukosten en €8,50 klein materiaal in rekening gebracht.

Vochtinspectie camper volgens garantievoorwaarden fabrikant

Door middel van een jaarlijkse vochtinspectie kunnen wij onvolkomenheden in een vroeg stadium vaststellen. Indien zulke zaken vroegtijdig vastgesteld worden geldt ook hier dat herstel meestal sneller en voordeliger is. Een jaarlijkse vochtinspectie is dan ook zeer zeker aan te raden en wordt bij de meeste fabrikanten verplicht gesteld tijdens de garantieperiode en bij verlengde garantieperiodes. Voor de vochtinspectie maakt u tevens een afspraak met ons Technocenter.

 

Klik op onderstaande link voor de tarieven:

Overzicht werkplaatstarieven Technocenter

Onderhoud van het autotechnische gedeelte van de camper

Onderhoud van het autotechnische deel (APK)

Onderhoud van het autotechnische deel van de camper kunt u laten uitvoeren bij de erkende merkdealer van het betreffende voertuig. Ook kunt u bij hem terecht voor een APK keuring. De verschillende onderhoudstermijnen staan in de boekjes van het betreffende automerk. Hiernaast kan de erkende merkdealer u ook prima adviseren.

Alle nieuwe campers die wij afleveren zijn aangemeld bij de landelijke organisaties van o.a.  Fiat, Mercedes en Ford. Dit betekent dat het voertuig in de Europese computers op uw naam vermeld staat en dat de erkende dealer ook alle voertuig technische after sales en garantie zaken kan verrichten. Zeker bij jongere voertuigen en voertuigen die nog in de garantie termijn zitten adviseren wij met klem om dit bij de merkdealer te laten uitvoeren.

Maak hier een afspraak voor uw BOVAG camper onderhoudsbeurt

Door seizoensdrukte, de populariteit van ons Technocenter en om onze vaste klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn voeren wij het volgende beleid:  

  • Onderhoud en vochtinspecties van voertuigen die door de eigenaar bij ons gekocht zijn plannen wij waar mogelijk conform de beschikbaarheid van de agenda in. Maak uw afspraak bij voorkeur voor de periode november tot en met februari.
  • Onderhoud aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij op dit moment uitsluitend in plannen in de maanden november tot en met februari.
  • Vochtinspecties aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij op dit moment uitsluitend in plannen in de periode 15 september tot en met 14 maart.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op op om een afspraak te maken voor een BOVAG onderhoudsbeurt van uw camper.

Persoonlijke gegevens
Camper informatie
Velden met een * zijn verplicht
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon