BOVAG onderhoudsbeurt camper

Onderhoud camper

Als u slechts een aantal weken per jaar met de camper op vakantie gaat, staat u er misschien niet direct bij stil dat een camper regelmatig onderhoud nodig heeft. Ook dan is goed onderhoud echter heel belangrijk. Stilstand (in de stalling of op de camping) is ook achteruitgang en de hoge temperaturen, files, lange rijafstanden en bergachtige gebieden vragen veel van de techniek.

Net als voor personenauto’s gelden voor campers wettelijke regels voor de APK. Dit betekent dat uw camper periodiek APK gekeurd moet worden. Bij de APK wordt de opbouw van de camper echter niet gecontroleerd. Voor dit gedeelte van de camper kunt u bij ons een BOVAG Onderhoudsbeurt van uw camper laten uitvoeren. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt de camper op ruim 30 verschillende punten gekeurd.

Bovag camper onderhoudsbeurt

BOVAG onderhoudsbeurt camper

Tijdens de BOVAG Camper Onderhoudsbeurt worden de camper opbouw, elektra en gasinstallatie uitgebreid gecontroleerd. Ook wordt er een globale vochtmeting gedaan. Aan deze vochtmeting kunnen geen rechten worden ontleend zoals bedoeld in de garantievoorwaarden van de fabrikant. Hiervoor bieden wij een uitgebreide vochtinspectie aan die tegen een meerprijs tegelijkertijd met de onderhoudsbeurt kan worden gedaan.

Wat zijn de kosten van een BOVAG camper onderhoudsbeurt bij DE JONG?

Onderhoudsbeurt camper opbouw exclusief motorisch deel * 220,00

Standaard wordt €4,95 milieukosten en €4.25 klein materiaal in rekening gebracht.

Vochtinspectie camper volgens garantievoorwaarden fabrikant

Door middel van een jaarlijkse vochtinspectie kunnen wij onvolkomenheden in een vroeg stadium vaststellen. Indien zulke zaken vroegtijdig vastgesteld worden geldt ook hier dat herstel meestal sneller en voordeliger is. Een jaarlijkse vochtinspectie is dan ook zeer zeker aan te raden en wordt bij de meeste fabrikanten verplicht gesteld tijdens de garantieperiode en bij verlengde garantieperiodes. Voor de vochtinspectie maakt u tevens een afspraak met ons Technocenter.

Bovag / Bürstner (meerjarig garantieplan) 72,50
Bovag / Bürstner (meerjarig garantieplan) in combinatie met onderhoudsbeurt 45,00
Hymer / Carado (meerjarig garantieplan) 95,50
Hymer / Carado (meerjarig garantieplan) in combinatie met onderhoudsbeurt 67,50

Onderhoud van het autotechnische gedeelte van de camper

Onderhoud van het autotechnische deel (APK)

Onderhoud van het autotechnische deel van de camper kunt u laten uitvoeren bij de erkende merkdealer van het betreffende voertuig. Ook kunt u bij hem terecht voor een APK keuring. De verschillende onderhoudstermijnen staan in de boekjes van het betreffende automerk. Hiernaast kan de erkende merkdealer u ook prima adviseren.

Alle nieuwe campers die wij afleveren zijn aangemeld bij de landelijke organisaties van o.a.  Fiat, Mercedes en Ford. Dit betekent dat het voertuig in de Europese computers op uw naam vermeld staat en dat de erkende dealer ook alle voertuig technische after sales en garantie zaken kan verrichten. Zeker bij jongere voertuigen en voertuigen die nog in de garantie termijn zitten adviseren wij met klem om dit bij de merkdealer te laten uitvoeren.

Maak hier een afspraak voor uw BOVAG camper onderhoudsbeurt

Door seizoensdrukte, de populariteit van ons Technocenter en om onze vaste klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn voeren wij het volgende beleid:  

  • Onderhoud en vochtinspecties van voertuigen die door de eigenaar bij ons gekocht zijn plannen wij waar mogelijk conform de beschikbaarheid van de agenda in. Maak uw afspraak bij voorkeur voor de periode november tot en met februari.
  • Onderhoud aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij op dit moment uitsluitend in plannen in de maanden november tot en met februari.
  • Vochtinspecties aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij op dit moment uitsluitend in plannen in de periode 15 september tot en met 14 maart.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op op om een afspraak te maken voor een BOVAG onderhoudsbeurt van uw camper.

Persoonlijke gegevens
Camper informatie
Velden met een * zijn verplicht
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties

In het 'Goed voorbereid op vakantie weekend' is de showroom en winkel EXTRA OPEN op zondag 3 juli van 11.00 -17.00 uur. Houd je cool deze zomer!
Kom langs en profiteer van deze 'COOLE' 50-jarig jubileum actie t/m 3 juli: 10% korting op strandstoeltjes, parasols, ventilators en windschermen.

 

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand juni staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

 

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
- WINACTIE: Voor de maand juni hebben wij een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141 als prijs. Om kans te maken op dit veiligheidspakket vragen wij u om deze enquête in te vullen. Het invullen duurt max. 2 minuten. 
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravan: Wij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

 

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature. Interesse? Stuur dan uiterlijk 23 juni je motivatiebrief met C.V.