Bürstner buscampers

Bürstner buscampers

De Bürstner buscamper is bij uitstek het veelzijdigste vrijetijdsvoertuig. De Bürstner buscampers zijn bijzonder op hun gemak in het stadsverkeer, eenvoudig te parkeren (max. 2,08m breed), hebben een perfecte wegligging, zijn praktisch en heel comfortabel tijdens gebruik. Deze buscampers hebben bovendien een hoge isolatiegraad, bieden een krachtige verwarming en alle benodigde uitrusting voor een prachtige kampeerervaring. Doordachte functionaliteit, maximale opbergmogelijkheden en hoogwaardige afwerking laten uw hart sneller slaan en creëren maximale flexibiliteit.

Bürstner Buscamper direct uit voorraad

Wij hebben een assortiment nieuwe Bürstner buscampers die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Wilt u dus snel op pad met een nieuwe Bürstner buscamper? Klik dan op de onderstaande button, waar u gelijk ons aanbod nieuwe Bürstner buscampers te zien krijgt.

Nieuwe Bürstner buscampers
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon