Openingstijden

Onze openingstijden

Twee seizoenen met verschillende openingstijden
Bij DE JONG Kampeer & Recreatie zijn er twee seizoenen met verschillende openingstijden. Dit zijn de zomerperiode en de winterperiode. Let erop dat het Technocenter deels aangepaste openingstijden heeft tijdens deze seizoenen.

Openingstijden Showroom en Winkel

De showroom is telefonisch bereikbaar via 0252-536 080. Ook kunt u dit telefoonnummer gebruiken voor de verhuur. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0252-536 088. Let op, Voor het ophalen van nieuwe of occasion campers en caravans gelden uitsluitend de openingstijden van het Technocenter.

Zie ook: Koop(zon)dagen, evenementen en sluitingsdagen feestdagen

Openingstijden Technocenter

Het Technocenter, onze werkplaats, werkt uitsluitend op afspraak en is vanaf 9.00 uur telefonisch bereikbaar via 0252-536 081. I.v.m. het veilig achter slot en grendel zetten van uw camper, caravan of vouwwagen is het brengen en/of halen tot uiterlijk een half uur voor het einde van elke werkdag mogelijk. Het bestellen van onderdelen doet u via het contactformulier. Het afhalen van onderdelen geschiedt uitsluitend via de winkel.

Onderdelen bestellen

Orderadministratie

De orderadministratie is telefonisch bereikbaar via 0252-536 087. Tijdens de lunch van 12.45 - 13.30 uur is de orderadministratie NIET bereikbaar. Heeft u een vraag stuur deze naar orderadministratie@dejongrecreatie.nl.

Boekhouding

De boekhouding is telefonisch bereikbaar via 0252-536 082. Tijdens de lunch van 12.15 - 13.00 uur is de boekhouding NIET bereikbaar. Heeft u een vraag stuur deze naar boekhouding@dejongrecreatie.nl.

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon