Storing, reparatie en onderhoud

Storing, reparatie en onderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van uw kampeermiddel is het net als bij een auto belangrijk dat het kampeermiddel goed onderhouden wordt. Toch kan het voorkomen dat er ergens een storing optreedt of dat er iets stuk gaat en dit gerepareerd moet worden. Om iedereen zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij onderscheid tussen een storing, reparatie en onderhoud. Lees hieronder meer!

Storing

Een storing is heel vervelend, komt altijd onverwachts en is niet gepland. Heeft u een storing, dan vult u ons storingsformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Lukt het oplossen van de storing niet op afstand, dan moet er een afspraak gemaakt worden. Op afspraak proberen wij storingen binnen maximaal 60 minuten op te lossen. Indien dit niet lukt dient een reparatieafspraak gemaakt te worden.

Ik heb een storing

Reparatie

Is er daadwerkelijk iets stuk gegaan, dat gerepareerd moet worden, dan is het een ander verhaal. In dat geval weten we wat er aan de hand is en weten we zeker dat er een afspraak ingepland moet worden. Reparaties aan voertuigen die door de eigenaar bij ons gekocht zijn en waarvan bij ons periodiek onderhoud is uitgevoerd proberen wij zo spoedig mogelijk in te plannen. Reparaties aan voertuigen, anders dan hiervoor genoemd, kunnen wij op dit moment alleen inplannen in de periode 1 november tot en met 28 februari.

Ik wil een reparatie inplannen

Onderhoud

Om uw kampeermiddel in goede conditie te houden is het belangrijk dat hij bij gemiddeld gebruik elke 2 jaar een BOVAG onderhoudsbeurt krijgt. Maakt u langdurig en/of intensief gebruik van uw voertuig, dan raden wij dit jaarlijks aan. De beste periode voor onderhoud is de periode van eind oktober tot en met begin maart. Houd zeker buiten deze periode rekening met langere wachttijden, wij adviseren u daarom tijdig een afspraak te maken.

Ik wil een onderhoudsbeurt inplannen
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!