Bürstner campers

Bürstner campers

De Bürstner camper is niet voor niets één van de meest populaire campers van Europa. Naast uitgekiende modellen en een moderne uitstraling, biedt Bürstner veel campers voor een aantrekkelijke prijs. Ook is Bürstner altijd bezig met vernieuwing. Zo is Bürstner in 2008 de eerste met een in de lengte geplaatst hefbed boven de zitgroep in een half integraal camper. Dat Bürstner de uitvinder is geweest van deze handige oplossing is nog steeds terug te zien aan de fraaie en verfijnde manier hoe het hefbed geïntegreerd is in de daklijn van het voertuig.

Bürstner camper occasion

Voor een occasion Bürstner camper bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De complete opbouw van de gebruikte Bürstner camper heeft in het Technocenter van DE JONG een volledige camper opbouwbeurt met vochtmeting gekregen. Hierbij worden alle technische delen van de kampeerauto nagelopen en waar nodig is hersteld. Een gebruikte Bürstner camper van DE JONG met Bovag onderhoudsbeurt en Bovag garantie kan dus wat ervaringsplekjes hebben, maar is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer- en reisplezier kunt hebben.

Occasion Bürstner campers

Bürstner Camper direct uit voorraad

Wij hebben ook een assortiment nieuwe Bürstner campers die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Wilt u dus snel op pad met een nieuwe Bürstner camper? Klik dan op de onderstaande button, waar u gelijk ons aanbod nieuwe Bürstner campers te zien krijgt.

Nieuwe Bürstner campers
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!