Bürstner campers

Bürstner campers

De Bürstner camper is niet voor niets één van de meest populaire campers van Europa. Naast uitgekiende modellen en een moderne uitstraling, biedt Bürstner veel campers voor een aantrekkelijke prijs. Ook is Bürstner altijd bezig met vernieuwing. Zo is Bürstner in 2008 de eerste met een in de lengte geplaatst hefbed boven de zitgroep. Dit gebeurde in een half integraal camper. Dat Bürstner de uitvinder is geweest van deze handige oplossing is nog steeds terug te zien aan de fraaie en verfijnde manier hoe het hefbed geïntegreerd is in de daklijn van het voertuig.

Bürstner occasion camper

Voor een occasion Bürstner camper bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De complete opbouw van de gebruikte Bürstner camper heeft in het Technocenter van DE JONG een volledige camper opbouwbeurt met vochtmeting gekregen. Hierbij worden alle technische delen van de kampeerauto nagelopen en waar nodig is hersteld. Een gebruikte Bürstner camper van DE JONG met BOVAG onderhoudsbeurt en BOVAG garantie kan dus wat ervaringsplekjes hebben, maar is een functioneel goedwerkende en betrouwbare camper waarvan u vele jaren kampeer- en reisplezier kunt hebben.

Occasion Bürstner campers

Bürstner Campers direct uit voorraad

Wij hebben ook een assortiment nieuwe Bürstner campers die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Wilt u dus snel op pad met een nieuwe Bürstner camper? Klik dan op de onderstaande button, waar u gelijk ons aanbod nieuwe Bürstner campers te zien krijgt.

Nieuwe Bürstner campers
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon