Carado Half Integraal

Carado Half Integraal

Carado campers

Voertuig voor het leven

Wie de wereld veroveren wil, kan elke dag ergens anders wakker worden. In je eigen bed. In je tweede huis. Altijd goed uitgerust voor een nieuw avontuur.
Geen roomservice, animator of lounge. Maar wel zonsondergangen op je „eigen“ strand, de hele familie rond een kampvuur, de sterren tellen.

Dat is vrijheid. Dat is het ware leven. Dat is het Carado gevoel. Kortom alles voor een avontuurlijke vakantie. Eenvoudig, hoogwaardig en slim. Geen snuisterijen, maar het essentiële in uitstekende kwaliteit.

Dit maakt de Half-Integraal zo bijzonder:

Klaar voor vakantie: De opbouw van de halfintegrale kampeerauto is gemaakt van stevige glasvezelversterkte kunststof. De zijwanden zijn van aluminium. En dat alles met 7 jaar waterdichtheidsgarantie. In de royale opbergruimtes en de enorme garage achterin kunt u al uw grote spullen veilig kwijt.

Instappen. Tot rust komen: Indirecte verlichting, stevige stoelhoezen op de ergonomisch gevormde gestoffeerde meubels en heel wat praktische details. De usb-aansluitingen, de energiezuinige ledverlichting en het elektrische opstapje zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Heerlijk Slapen: In een kampeerauto van Carado slaapt u als een roos. En u wordt goed uitgerust wakker: De hoogwaardige matrassen met afneembare hoezen zorgen voor een hoog slaapcomfort. De optionele hefbedden zijn met Clima-Plux-elementen uitgerust.

Lekker koken: De ergonomisch ingerichte keuken biedt heel wat praktische opbergvakken en werkbladen. 3-pits fornuis, ruime schuifladen en een koelkast met vriesvak.

Compacte spa: Afhankelijk van het model zijn in de sanitaire ruimte de douche en het toilet gecombineerd of afzonderlijk ingedeeld. Alle modellen zitten boordevol praktische elementen, zoals grote spiegelvlakken, ingebouwde ledspots en een cassettetoilet.

Beschikbare indelingen Carado Half Integraal

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.