Crosscamp buscampers

Crosscamp buscampers

De buscampers van CROSSCAMP bieden zoveel mogelijkheden! Dankzij de compacte afmetingen is het geen probleem om deze buscampers in een ondergrondse garage of parkeergarage te parkeren. Tijdens het weekend en op vakantie is deze buscamper je thuis en/of uitvalsbasis voor wandel- en mountainbiketochten. De CROSSCAMP is makkelijk te manoeuvreren door de stad en kan tot wel 7 personen vervoeren. Als je grote inkopen of een verhuizing plant, wordt de CROSSCAMP in een handomdraai een transportvoertuig met veel plaats. CROSSCAMP is de perfecte beslissing voor iedereen die grenzeloze vrijheid wilt beleven.

Crosscamp Buscampers direct uit voorraad

Wij hebben een assortiment nieuw binnengekomen Crosscamp buscampers die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Wilt u dus snel op pad met de nieuwe Crosscamp buscamper? Klik dan op de onderstaande button, waar u gelijk ons aanbod nieuwe Crosscamp buscampers te zien krijgt.

Nieuwe Crosscamp Buscampers
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon