Fendt caravans

Fendt caravans

Een Fendt caravan staat garant voor echt ontspannen en genieten. Het ideale rijcomfort zorgt voor de mooiste reizen en een eindbestemming waar men elke dag opnieuw geniet. Dit genieten doet men van alles dat de Fendt biedt. Kwaliteit en  comfort zijn bij Fendt caravans aandachtspunten die hoog in het vaandel staan. Met 6 series en vele indelingen geniet een ieder van een Fendt die het past bij zijn en haar leefstijl. Met een Fendt caravan is het elke dag  genieten.

Fendt caravan kopen

Voor een Fendt caravan occasion bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De Fendt occasion caravans worden altijd onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van hoge kwaliteit aanschaft. Klik op onderstaande button om direct naar het aanbod Fendt caravan occasions te gaan. 

Fendt caravan occasions

Fendt caravans direct uit voorraad

Met een Fendt Caravan kiest u voor maximale functionaliteit, hoogwaardige opbouwconstructies en overtuigende kwaliteit. Over een Fendt caravan denkt u maar één keer na: bij de keuze uit het veelzijdige assortiment. Bij DE JONG hebben we een uitgebreide collectie nieuwe Fendt caravans. Kijk rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u alvast alle beschikbare informatie over de verschillende modellen. Klik op de button om direct naar ons huidige voorraad nieuwe Fendt caravans te gaan.

Nieuwe Fendt caravans
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen en primeurs op kampeergebied.

 

 

Meer informatie