Fendt caravans

Fendt caravans

Een Fendt caravan staat garant voor echt ontspannen en genieten. Het ideale rijcomfort zorgt voor de mooiste reizen en een eindbestemming waar men elke dag opnieuw van geniet. Dit genieten doet men van alles dat de Fendt biedt. Kwaliteit en comfort zijn bij Fendt caravans aandachtspunten die hoog in het vaandel staan. Met zes voertuigklassen en vele indelingen geniet een ieder van een Fendt die past bij zijn of haar leefstijl. Met een Fendt caravan is het elke dag  genieten.

Fendt caravan occasions kopen

Voor een Fendt caravan occasion bent u bij DE JONG aan het juiste adres. De Fendt occasion caravans worden altijd onderhouden door ons Technocenter waardoor u altijd een caravan van hoge kwaliteit aanschaft. Klik op onderstaande button om direct naar het aanbod Fendt caravan occasions te gaan. 

Fendt caravan occasions

Fendt caravans direct uit voorraad

Met een Fendt Caravan kiest u voor maximale functionaliteit, hoogwaardige opbouwconstructies en overtuigende kwaliteit. Bij DE JONG hebben we een uitgebreide collectie nieuwe Fendt caravans. Kijk rond op onze website of kom langs in onze showroom. Op onze website vindt u alvast alle beschikbare informatie over de verschillende modellen. Klik op de button om direct naar ons huidige voorraad nieuwe Fendt caravans te gaan.

Nieuwe Fendt caravans
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.