Fendt Bianco Activ

Fendt Bianco Activ

Fendt caravans

De Fendt Bianco Activ is een compacte, wendbare en degelijke Fendt caravan. De Bianco Activ heeft talloze mogelijkheden. De verschillende zitgroepen (met de populaire middenzitgroep) zorgen ervoor dat de Bianco Activ geschikt is voor vele verschillende vakantiewensen. Dankzij de moderne keukenapparatuur wordt koken in de Bianco Activ pas echt leuk. De keuze tussen tweepersoonsbedden, enkele bedden en stapelbedden bieden de gelegenheid om helemaal naar wens te genieten van de welverdiende nachtrust.

De ambitieuze reizigers ontdekken dat de Fendt Bianco Activ serie  een echte trendsetter is onder de reiscaravans en vele extra’s heeft. Serviceluiken aan beide zijden, een grote laadklep, een versterkt chasis met verhoogd laadvermogen en een kledingkast met verlichting op een bewegingssensor. De Fendt Bianco Activ biedt het allemaal. Als klap op de vuurpijl zit de iNet Box ook bij de standaard uitrusting van de Fendt Bianco Activ. Hiermee regelt u de verwarming voortaan simpelweg met de app op uw smartphone!

De Fendt Bianco heeft twee bekledingsvarianten. Zo is er te kiezen tussen de bekledingsvariant "Alicante" of de bekledingsvariant "Zingaro". De meubels zijn gemaakt in het "Tiberino" decor en de verlichting is allemaal LED. 

Beschikbare indelingen Fendt Bianco Activ

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail