BOVAG onderhoudsbeurt caravan

Gaat u dit jaar weer met de caravan op pad? Een zorgeloze en veilige vakantie begint natuurlijk met een goede voorbereiding. Met pech in het buitenland aan de zijkant van de weg staan, daar staat natuurlijk niemand op te wachten. Veel van deze pechgevallen kunnen worden voorkomen door een goede voorbereiding. Kom daarom regelmatig bij ons langs voor een BOVAG caravan onderhoudsbeurt.

Uit oogpunt van techniek, veiligheid en kosten beheersing voor de klant, adviseren wij de Bovag onderhoudsbeurt voor de caravan elke 2 tot maximaal 3 jaar of na een maximum aantal kilometers van 12.000 uit te laten voeren.

Waar bestaat de BOVAG onderhoudsbeurt van een caravan uit?

De Bovag onderhoudsbeurt van een caravan bestaat uit een technische controle en preventief onderhoud van het volledige rijtechnische gedeelte en de opbouw. Onze gecertificeerde keurmeesters gaan aan de slag met meer dan zestig punten. Denk hierbij aan het onderstel, de opbouw, elektra, gas en een globale vochtmeting (momentopname).

Bekijk het BOVAG caravan onderhoudsrapport

Wat kost een BOVAG caravan onderhoudsbeurt bij DE JONG?

Bovag onderhoudsbeurt inclusief remmentest verslag € 340,00
Meerprijs dubbelasser € 105,00

Standaard wordt € 5,50 milieukosten en € 8.50 klein materiaal in rekening gebracht.

Onderzoekskosten caravans ouder dan 15 jaar

Bij caravans ouder dan 15 jaar die in een vroeg stadium tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt, en in overleg met de klant besloten wordt om vanwege kostentechnische redenen te staken, wordt een bedrag van €162,75 in rekening gebracht. Deze kosten worden door ons retour betaald indien binnen 12 maanden tot aanschaf van een andere camper/caravan/vouwwagen bij DE JONG Kampeer & Recreatie wordt besloten.

Klik op de link voor overzicht alle tarieven: Overzicht werkplaatstarieven Technocenter

Vochtinspectie caravan volgens garantievoorwaarden van fabrikant

Door middel van een jaarlijkse vochtinspectie kunnen wij onvolkomenheden in een vroeg stadium vaststellen. Indien zulke zaken vroegtijdig vastgesteld wordt geld ook hier dat herstel meestal sneller en voordeliger is. Een jaarlijkse vochtinspectie is dan ook zeer zeker aan te raden en wordt bij de meeste fabrikanten verplicht gesteld tijdens de garantieperiode en bij verlengde garantieperiodes. Voor de vochtinspectie maakt u tevens een afspraak met ons Technocenter.

 

Klik op onderstaande link voor de tarieven:

Overzicht werkplaatstarieven Technocenter

Maak hier een afspraak voor uw BOVAG onderhoudsbeurt

Door seizoensdrukte, de populariteit van ons Technocenter en om onze vaste klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn voeren wij het volgende beleid:  

  • Onderhoud en vochtinspecties van voertuigen die door de eigenaar bij ons gekocht zijn plannen wij waar mogelijk conform de beschikbaarheid van de agenda in. Maak uw afspraak bij voorkeur voor de periode november tot en met februari.
  • Onderhoud aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij de werkzaamheden helaas niet eerder dan 2024 inplannen.
  • Vochtinspecties aan voertuigen die door de eigenaar NIET bij ons gekocht zijn kunnen wij op dit moment pas vanaf november 2024 inplannen.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een BOVAG onderhoudsbeurt van uw caravan.

Persoonlijke gegevens
Caravan informatie
Informatie over het onderhoud
Lever eventueel foto's aan als u iets wilt laten zien
Velden met een * zijn verplicht
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon