Fendt Diamant

Fendt Diamant

Fendt caravans

De Fendt Diamant is al meer dan vier decennia een begrip in de topklasse. De Diamant is in die tijd voortdurend en consequent tot in elk detail geperfectioneerd. Immer geliefd, is de Diamant inmiddels de maatstaf voor elke andere caravan in deze klasse. De Exclusieve uitrusting van deze Fendt caravan en de klassieke elegantie blijven keer op keer overtuigen. Dat de Fendt Diamant over een exclusieve uitrusting beschikt, wordt wel onderstreept door de Truma Combi 6 gasverwarming, met CP Plus inclusief een iNet box voor de besturing van de verwarming via een smartphone app.

De verschillende zitgroepen in de Diamant hebben een uitzonderlijk zitcomfort dankzij de binnenvering en in hoogte verstelbare hoofdsteunen. Het Skylight panoramische dakluik overspoelt het woongedeelte met helder daglicht en ‘s avonds zorgt de geïntegreerde LED-verlichting voor voldoende licht. De bedden zijn voorzien met 7-zone klimaatcomfort schuimmatrassen waarop heerlijk weggedroomd kan worden. Met de vijfsterren keuken is elke maaltijd op verrukkelijke wijze te bereiden. 

De meubels van de Diamant zijn in het "Rovero-Castello" decor. De bekledingsvarianten zijn: "Faro" en "Salina". Tegen een meerprijs kan er ook gekozen worden voor een echtleder "Zingst" bekledingsvariant. 

Beschikbare indelingen Fendt Diamant

Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail