Steun Adamas - Wandelschoenenactie

Steun Adamas

Adamas is in 2006 opgericht door mensen die – zelf of in hun eigen omgeving – met kanker te maken hadden gekregen en merkten dat er behoefte was aan aanvullende ondersteuning bij het verwerkingsproces. Op 14 februari 2007 werd het Adamas inloophuis in Nieuw-Vennep opgericht. De missie waaruit er in het Adamas Inloophuis gewerkt wordt is: Door kanker bewust leven. Adamas biedt volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd zijn, psychosociale ondersteuning en begeleiding. Om dit prachtige initiatief en de vrijwilligers te ondersteunen, hebben wij een actie bedacht en doneren wij voor elk verkocht paar wandelschoenen €5,00 aan het Adamas Inloophuis. Deze actie loopt van 1 augustus t/m 15 oktober. Hieronder leest u meer over de actie. 

Assortiment Wandelschoenen

De schoenenactie

Dit jaar is het goede doel van de Duin en Bollen Vierdaagse 2023: 'Adamas'. Zo kunnen wandelaars een persoonlijke actiepagina aanmaken zodat Familie, vrienden, collega's en buren kunnen sponsoren en de opbrengst naar Adamas gaat. Als partner van Duin en Bollen Vierdaagse ondersteunen wij dit goede doel erg graag. Dit is dan ook de reden dat er van 1 augustus t/m 15 oktober 2023 (Finish Duin en Bollen Vierdaagse) bij aankoop van een paar wandelschoenen in de Winkel van DE JONG €5,00 gedoneerd wordt aan Adamas. Zo hopen we met z'n allen een prachtig bedrag op te halen voor dit mooie initiatief. 

Alle merken schoenen doen mee. Zo kunt u dus schoenen halen van Lowa, On, Meindl, Hanwag en Grisport. Onze specialisten helpen u graag en zoeken samen met u naar de perfecte schoen. Dus bent u toe aan een nieuw paar wandelschoenen voor een mooie wandeling, de Duin en Bollen Vierdaagse of wilt u beginnen met wandelen? Kom bij ons langs en steun van 1 augustus t/m 15 oktober Adamas. U kunt natuurlijk Adamas ook steunen door geld te doneren. Doneren kan via de onderstaande gele button.

Doneer aan Adamas

Wat doet Adamas?

Adamas biedt volwassenen en kinderen die met kanker geconfronteerd worden psychosociale ondersteuning en begeleiding. Ze doen dit door lotgenoten met elkaar in contact te brengen, creatieve workshops, een-op-een gesprekken, evenementen en een luisterend oor te bieden in het Spaarne Gasthuis. Ook brengen ze patiënten en naasten in beweging door bijvoorbeeld wandelingen, yogalessen en zwemmen onder begeleiding. Zo biedt Adamas iedere gast behoeftegerichte ondersteuning waardoor de gast zijn/haar kracht (weer) leert inzetten. Op die manier maken ze een essentieel en concreet verschil in het leven van kankerpatiënten, hun naasten en hun nabestaanden, ongeacht de fase van het ziekte-, genezings- of acceptatieproces waarin zij zich bevinden.

Website Adamas

Wanneer kunt u terecht bij het Adama inloophuis

De diagnose kanker kan veel teweegbrengen. Als u zelf ziek bent (geweest), als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden, als u rondloopt met vragen, bang en verdrietig bent, fysiek of mentaal uit balans of u merkt dat de relatie met uw dierbaren onder druk staat. Weet dan dat het Adamas Inloophuis er voor u is. Het Adamas is voor iedereen vanaf 4 jaar. Een verwijsbrief is niet nodig. De gastvrouwen en -heren – veelal ervaringsdeskundigen – hebben een intensieve training gevolgd en werken volgens interne richtlijnen. Het Adamas Inloophuis is aangesloten bij brancheorganisatie IPSO. Op de website van Adamas inloophuis vindt u alles over Adamas. Heeft u hulp nodig, twijfel niet en kom in contact met Adamas. Zij ondersteunen, helpen en begeleiden u en/of u naasten graag in dit moeilijke proces!

Aanmelden Adamas inloophuis

Duin en Bollenstreek Vierdaagse

De Duin en Bollen Vierdaagse is op wandelgebied één van de hoogtepunten van de Duin- en Bollenstreek. De Duin en Bollen Vierdaagse heeft 5 afstanden. Zo kunt u de afstanden van 40km, 30km, 20km, 15km of 5km lopen. Voor deze vijf afstanden zijn er vier type routes. Zo worden op dag 1 De Zanderijroutes gelopen. Dag 2 staan De Veenpolderroutes op het programma. De Water- en Scienceroutes zijn op dag 3 aan de beurt en op dag 4 vormen De Strand- en duinheuvelroutes het sluitstuk van deze Vierdaagse. In 2023 staan deze wandelroutes gepland op 12,13,14 & 15 oktober. Wilt u graag nog meedoen aan dit wandelfestijn? Inschrijven kan op de website van de Duin en Bollen Vierdaagse. Leuk om te vermelden is dat wij als partner op meerdere dagen een rustpunt zijn tijdens de wandelingen. Bij ons krijgt u dan een hapje en een drankje, kunt u naar de wc en kunt even bijkomen van de wandeling. 

Meer informatie
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon