Dames wandelschoenen

Dames leest

Vroeger waren er alleen universele wandelschoenen. Deze schoenen werden door zowel dames als heren gedragen. Er werd toen nog geen rekening mee gehouden, dat de opbouw van de voet van een vrouw, heel erg verschilt van de opbouw van de voet van een man. Hierdoor kon het voor vrouwen erg lastig zijn om een geschikte wandelschoen te vinden die comfortabel zat. Gelukkig is er sinds die tijd een hoop veranderd. Tegenwoordig worden er voor dames wandelschoenen speciale dames leesten gemaakt. De leest van een dames wandelschoen is lager uitgesneden in de schacht, is smaller in de voorvoet en hak, heeft een hoge wreef en heeft een iets hogere hak. Deze eigenschappen van de leest zorgen ervoor dat de dames wandelschoen comfortabel zit en dat je er vele kilometers mee kan maken, zonder last te krijgen van je voeten.

Eigenschapen dames wandelschoenen

Bij DE JONG vind je een uitgebreid aanbod dames wandelschoenen van diverse merken. Ieder merk en ook nog eens ieder model is anders. De schoenen zijn opgebouwd uit verschillende materialen, met verschillende eigenschappen voor verschillende doelen. Ook zijn er hoge en lage varianten en verschillende categorieën. De ene dames wandelschoen is smal, terwijl de andere dames wandelschoen juist wat breder is. Op basis van een aantal korte vragen en na het zien van jouw voet kunnen wij je een advies geven. Uiteindelijk ben je zelf natuurlijk degene die het best voelt wat comfortabel zit!

 

Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen en primeurs op kampeergebied.

 

 

Meer informatie