Soort
Bed soort
Meer bed soort
Slaapplaatsen
Meer slaapplaatsen
Zitplaatsen
Kenteken min.
Merk
Huisdier toegestaan
sluiten
Internationaal verhuurprogramma
Camper huren
Huurinstructies- en voorwaarden
Meer informatie
Alle campers kilometervrij

De kilometerteller van een huur camper van DE JONG hoeft u niet in de gaten te houden. Alle huur campers zijn namelijk kilometervrij.

Schakel of automaat

In het verhuuraanbod zijn zowel campers met automaat beschikbaar, als handgeschakelde campers. U kiest wat u het fijnst vindt.

De touwtjes in eigen handen

Bij DE JONG zijn de uitgifte- en ontvangstdagen in het zomerseizoen van maandag t/m vrijdag. U bepaalt dus zelf welke werkdag u vertrekt en wanneer u terugkomt.

Goed uitgerust op pad

Alle caravans beschikken altijd over een luifel/voortent, gasflessen en een fietsenrek. Maar ook over een toilet, kachel en koelkast. De campers zijn standaard uitgerust met o.a. cruise control, luifel, achteruitrijcamera, motorairco en Bearlock diefstalblokkering.

Caravanverzekering

Aveco, dé specialist in Caravanverzekeringen.

Meer weten
Camperverzekering

Aveco, dé specialist in camperverzekeringen.

Meer weten

Altijd jonge verhuurwagens

Bij DE JONG Kampeer & Recreatie bent u er altijd van verzekerd dat u op pad gaat met een camper, buscamper of caravan die niet ouder is dan 3 jaar. De (bus)campers en caravans zijn dus altijd in uitmuntende staat waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie. Bij DE JONG huurt u (bus)campers van de merken Hymer, Bürstner, Carado en Crosscamp en caravans van de merken Hobby, Bürstner, Fendt en Eriba.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail