Aveco caravanverzekering

Aveco Caravan Verzekering

AVECO Verzekeringen houdt zich bezig met het verzekeren van campers en caravans. AVECO Verzekeringen onderscheidt zich door een persoonlijke klantbenadering van medewerkers die affiniteit hebben met campers en caravans, maar die ook betrokken en integer zijn. Klanten mogen van AVECO verwachten dat ze worden voorzien van een camper- of caravanverzekering met de beste voorwaarden!

De caravanverzekering

De AVECO caravanverzekering biedt alles wat u ervan mag verwachten. Wij maken onderscheidt tussen nieuwe en gebruikte caravans om u zo de optimale caravanverzekering te kunnen aanbieden.

5 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans

Uw nieuwe caravan is maar liefst 5 jaar lang verzekerd op basis van nieuwwaarde. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Heeft u al een caravan en bent u de eerste eigenaar, dan komt u ook in aanmerking voor deze nieuwwaarderegeling als uw caravans op het moment van afsluiten niet ouder is dan 3 jaar.

3 jaar aanschafwaarde voor gebruikte caravans

Uw gebruikte caravan is na aankoop 3 jaar verzekerd op basis van aanschafwaarde. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde +10% uitgekeerd.

Onderscheidende voordelen caravanverzekering:

  • Standaard eigen risico van € 250,- vervalt bij schadeherstel door aangesloten caravanbedrijf
  • Gratis inventarisdekking t.w.v. €  2.500,-
  • Vervangende caravan bij schade
  • Verzekerd bij stalling in het buitenland
  • 24/7 hulp door de AVECO Alarm Centrale
  • 70% premiekorting op hagel- en stormdekking bij hagelbestendiger dak
  • Premiekorting bij extra vrijwillig eigen risico van € 300,-

Heeft uw caravan geen hagelbestendiger dak en krijgt u te maken met hagelschade, dan kunt u bij AVECO het dak van de caravan laten herstellen in een hagelbestendiger dak. Dit wordt per (hagel)schade specifiek bekeken.


Eigen risico 

Het standaard eigen risico voor caravans bedraagt € 250,-. Dit eigen risico vervalt volledig als u de schade aan uw caravan laat repareren door één van de aangesloten caravanbedrijven.

Caravans met een waarde hoger dan €50.000,-
Voor caravans met een waarde hoger dan €50.000,- geldt bovenop het standaard eigen risico een verplicht extra eigen risico van €250,-. Het standaard eigen risico van €250,- vervalt als u de schade aan uw caravan laat repareren door één van de aangesloten caravanbedrijven.

Caravans met een waarde hoger dan €75.000,-
Voor caravans met een waarde hoger dan €75.000,- geldt bovenop het standaard eigen risico een verplicht extra eigen risico van €750,-. Het standaard eigen risico van €250,- vervalt als u de schade aan uw caravan laat repareren door één van de aangesloten caravanbedrijven.

Extra vrijwillig eigen risico tegen premiekorting
U krijgt 5% premiekorting als u kiest voor een extra vrijwillig eigen risico van € 300,-. Dit extra vrijwillig eigen risico komt bovenop het standaard eigen risico van €250,-.

Bekijk hier de caravan verzekering
Wilt u meer weten?
Lockdown openingstijden
Lockdown openingstijden

Klik hier voor alle informatie over de maatregelen en openingstijden!