Hymer Xperience Journaal

Hymer Xperience met nieuws over de nieuwste 4x4 modellen

[Update: 10-04-2024]In dit journaal zullen we u op de hoogte houden van de nieuwste trends en modellen van Hymer. We zullen op deze pagina veel gaan vertellen over de 4x4 modellen die bij ons in de showroom staan en binnenkort verwacht worden. We nodigen u uit om regelmatig terug te komen om het laatste 4x4 nieuws als eerste te ontvangen. 

Actueel verkoopaanbod Hymer

Hymer Xperience 2024

Na de goed ontvangen eerste editie van de Hymer Xperience, komt Hymer terug met de Hymer Xperience 2024! Tijdens deze exclusieve dagen van Hymer worden er door de 4x4 wagens van Hymer testritten gemaakt, dit gebeurt op een prachtig nieuw crossterrein. De testritten worden zowel on- en offroad gemaakt. Ook vinden er om de twee uur korte presentaties plaats van alle bijzonderheden en voordelen van de 4x4 wagens. Als kers op de taart kunnen belangstellende ook terecht voor de speciaal georganiseerde kijkdagen. Het belooft dus een geweldig 4-daags evenement te worden vol met muziek, een hapje, drankje en natuurlijk de mooiste Hymer campers en buscampers. Zorg dat u er niks van mist en houd onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor alle informatie.

Terugblik Hymer Xperience 2023

Waarom 4x4?

Regen, drassige omstandigheden, steile bergen, onverhard terrein, het maakt de 4x4 voertuigen allemaal niets meer uit. De mooiste plekken worden bezocht, maar ook de plekken die vroeger onmogelijk leken zijn ‘peanuts’ geworden voor deze stoere (bus)campers met vierwielaandrijving. De 4x4 uitvoeringen hebben nou eenmaal meer power dan een ‘gewone’ uitvoering. De grip die u ervaart met de 4x4 uitvoeringen is ultiem en niet te evenaren, zeker offroad zijn de 4x4 uitvoeringen een must. Niet gek dat dat meerdere fabrikanten de vierwielaandrijvingen onder steeds meer campers en buscampers plaatsen. Zo beschikt ook bijvoorbeeld:

Genoeg opties voor een 4x4 uitvoering dus. Zo kunt u kiezen voor een compacte buscamper, maar beschikken ook wat grotere campers over de power van de 4x4 wielenaandrijving. Bent u benieuwd geworden naar de unieke 4x4’s? Kom gerust langs in onze Showroom, onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over deze bijzondere modellen. Hieronder vindt u meerdere modellen die binnenkort naar onze Showroom komen of er al aanwezig zijn.  

Hymer ML-T 570 CrossOver (4x4) [NIEUW] 

[Update: 20-12-2023] Het laatste 4x4 model van dit journaal: De Hymer ML-T 570 CrossOver. Dit editiemodel is al eerder benoemt, maar er komt een tweede model van deze populaire uitvoering naar onze Showroom. De ML-T CrossOver ademt avontuur en voelt heel comfortabel. De Hymer ML-T CrossOver heeft een prettig wooncomfort en is zelfvoorzienend. De robuuste ML-T CrossOver manoeuvreert zich gemakkelijk op alle terreinen. De opvallende kleuren maken deze half integrale camper nog unieker. Het nieuwe interieur maakt de camper helemaal af. De robuustheid en het chique interieur zorgen ervoor dat deze 4x4 een zeer geliefde camper voor de échte avonturiers is! Dat de 4x4 aandrijving de camper eenvoudig naar de mooiste bestemmingen brengt, is een fijne bijkomstigheid voor deze unieke half integraal. 

Verwacht in de Showroom: Eind mei 2024

Meer informatie

Carado CV590 Edition 24 (4x4)

[Update: 08-12-2023] Wij introduceerde vorige keer al de Grey Matter variant van de Carado CV590 Edition 24 (4x4), maar bij ons in de Showroom vindt u ook de blauwe versie van de nieuwste Carado buscamper. Ook de blauwe variant vanuit de Erwin Hymer Group beschikt over een 170 Pk krachtbron met de 4x4 aandrijving. De mooiste riviertjes, meren, of bevroren/drassige bospaden? De 4x4 aandrijving van de Carado CV590 Edition 24 maakt het allemaal mogelijk! En misschien wel nog mooier nieuws.... Deze schitterende blauwe variant is ook te huren vanaf 2024. Dus wilt u een keer het avontuur aangaan met een 4x4 variant? Huur deze dan bij DE JONG Kampeer & Recreatie en Ontdek het Avontuur met de 4x4 wagens! 

Meer informatie

Carado CV590 Edition 24 (4x4)

[Update: 24-11-2023]Dat de 4x4 aandrijvingen steeds populairder worden valt ook de Erwin Hymer Group (EHG) op. Zo beschikt de nieuwste buscamper (Edition 24) van Carado (onderdeel van EHG) ook over de krachtige 4x4 aandrijving. Waar wilt u heen? Stap in de Carado CV590 4x4 Edition24 en ontdek het! De 4x4 aandrijving zorgt dat alle wegen bereikbaar zijn voor deze 170 Pk Ford Transit buscamper. De mooiste riviertjes en meren in de lente/zomer en de piste en winterkamperen in de koudere periode.

Deze buscamper van Carado is niet alleen stoer, maar ook heel praktisch. Fijne slaapgelegenheden, douche-toiletruimte, zitgroep en heerlijke keuken, bij de Carado CV590 Edition 24 is overal aan gedacht. Het robuuste uiterlijk en sfeervolle interieur zijn een mooie combinatie die als basis gelden voor nieuwe camperideeën. 

Meer informatie

Bürstner Campeo C540 (4x4)

[Update: 17-11-2023] Vanuit de Erwin Hymer Group heeft ook Bürstner een 4x4 buscamper in het assortiment zitten. Deze zeer compacte 4x4 is minimaal verhoogd en voelt aan als een 4x4 personenauto. Is een bestemming onmogelijk voor de Bürstner Camepo 4x4? Zeker niet! Deze compacte offroader is gemaakt voor bospaden, zandwegen of al het andere onverharde. Deze buscamper met Citroën-chassis biedt u grenzeloze vakanties. De Campeo is fijn, wendbaar en zeer comfortabel. De Campeo 4x4 heeft een uiterst sportieve uitstraling en een chique interieur. De buscamper is ideaal voor de avonturiers die het liefst op de unieke plekken vertoeven. 

Meer informatie

Hymer ML-T 570 CrossOver (4x4)

[Update: 30-11-2023] De ML-T 570 CrossOver is een editiemodel van de Hymer ML-T serie. De ML-T CrossOver ademt avontuur en voelt heel comfortabel. De Hymer ML-T CrossOver heeft een prettig wooncomfort en is zelfvoorzienend. De robuuste ML-T CrossOver manoeuvreert zich gemakkelijk op alle terreinen. De opvallende kleuren maken deze half integrale camper nog unieker. De Hymer ML-T 570 CrossOver sluit geen compromissen! De vele voordelen van het CrossOver pakket maken deze half integraal nog interessanter. 

 • Zelfvoorzienend op reis
  Dankzij de omvangrijke standaard uitvoering, inclusief zonne-installatie, kunt u het hele jaar door tot 10 dagen zelfvoorzienend kamperen.
 • Geschikt voor alle terreinen
  Dankzij de combinatie van een hoge ligging, offroadbanden en vierwielaandrijving is uw volgende bestemming altijd haalbaar.
 • Opvallende look
  De opvallende bicolor-lak in zwart-grijs en Crystal Silver krijgt door de fluogele CrossOver-stickers een schitterende afwerking.

Verwacht in de Showroom: Eind januari/begin februari 2024

Meer informatie

Hymer ML-T 580 (4x4)

[Update: 30-11-2023] De Hymer ML-T is een half integraal met voortreffelijk levensgevoel. De Hymer ML-T is smal, wendbaar en zeer comfortabel. Het uiterlijk van deze schitterende wagen valt meteen op, maar ook het wooncomfort van deze camper is zeer hoog. Door de modernste aandrijftechnieken en een innovatieve constructie is de Hymer ML-T niet alleen een hele mooie camper, maar ook een hele fijne! De ML-T manoeuvreert zich makkelijk naar de mooiste bestemmingen. Zo combineert de ML-T comfort in optima forma met de nieuwste technieken.

Verwacht in de Showroom: Eind mei 2024

Meer informatie

Hymer Grand Canyon S CrossOver (4x4)

[Update: 17-11-2023] Hier is het avontuur al geïntegreerd. Het editiemodel Grand Canyon S CrossOver 4x4 is de perfecte begeleider voor een reis naar het onbekende. De hoge ligging en de vierwielaandrijving maken elke bestemming bereikbaar en tegelijk bent u zelfvoorzienend tot 10 dagen. 

 • Zelfvoorzienend op reis
  Dankzij de omvangrijke standaard uitvoering, inclusief zonne-installatie, kunt u het hele jaar door tot 10 dagen zelfvoorzienend kamperen.

 • Geschikt voor alle terreinen
  Dankzij de combinatie van een hoge ligging, offroadbanden en vierwielaandrijving is uw volgende bestemming altijd haalbaar.

 • Opvallende look
  Het buitendesign met zwarte metallic-lak en opvallende fluogele CrossOver-stickers beklemtonen de krachtige vorm.

Meer informatie

Hymer Grand Canyon S (4x4)

[Update: 17-11-2023] Soms moet u er gewoonweg even tussenuit – om uw batterijen weer op te laden. Iets helemaal anders doen, de ruimte opzoeken, vrijheid ontdekken. In elk geval: met de nieuwe Grand Canyon S, de eerste HYMER op Mercedes-Benz-chassis, wordt “even ertussenuit” wel erg aanlokkelijk.

Dankzij de fantastische rijdynamiek en de uitstekende rij-assistentiesystemen kunt u zich onderweg volkomen overgeven aan het genot. Door de intelligente interieurindeling, de perfecte geluids- en warmte-isolatie en de exclusieve koelkast van 90 liter heeft u bovendien alles aan boord wat u nodig heeft voor kleine en grote avonturen. Dat de nieuwe Grand Canyon S ook nog eens in een 4x4 uitvoering beschikbaar is, maakt de buscamper tot een ware vrijheidsontdekker. Waar wacht u nog op? Ontdek het Avontuur met de Hymer Grand Canyon S 4x4! 

Meer informatie

Aftermovie Hymer Xperience 2023

Vanaf vrijdag 27 oktober tot en met 29 oktober zijn de Hymer Xperience gehouden op het terrein van Action Planet in Velsen-Zuid.
 
Op deze exclusieve dagen was er de mogelijkheid voor genodigden om test te rijden met de Venture S, de ML-T CrossOver en de Grand Canyon S CrossOver van Hymer.
Tevens was er de ruimte voor andere genodigde bezoekers om alle nieuwe modellen van 2024 te bekijken en te spreken met een van onze adviseurs.
 
Het was een succesvol exclusief evenement en in 2024 zijn we zeker weer terug met nieuwe Hymer Xperience Days.

Reviews: Hymer Xperience 2023

- Ruud, Rotterdam -
 • 'Helemaal te gek, ik heb genoten.'
- Robert, Hoorn -
 • 'Op een regenachtige zaterdag besloten mijn vrouw en ik om de Hymer Xperience aan te gaan. We reden naar Spaarnwoude, waar we op uitnodiging van onze dealer Harry de Jong een avontuurlijke offroad-camperervaring zouden beleven. Het was echt een onvergetelijke belevenis om met een camper door de modderige paden te manoeuvreren zonder vast te komen te zitten. We genoten van elke uitdagende bocht en elke spetterende plas. De kracht van de camper gaf ons het vertrouwen om zelfs de ruigste terreinen te bedwingen. Terwijl we samen met Harry’s zoon het parcours op reden. We realiseerden ons al snel dat dit avontuur een van die zeldzame momenten was die ons nog lang zouden bijblijven. Na een ochtend vol avontuur en opwinding keerden we terug naar de bewoonde wereld met een schat aan herinneringen en een sprankje hoop voor de toekomst. Misschien, heel misschien, zou een camper met vierwielaandrijving wel eens onze volgende grote droom kunnen worden.'
- Ed, Delft -
 • 'Wij hebben een fantastische ochtend gehad, en onze volgende camper zal indien mogelijk een mlt 580 4x4 worden.'

- Danny, Westervoort -

 • 'Was erg leuk en interessant zo'n middag en de toelichting van Harry over de Grand Canyon S. We komen in het voorjaar hier graag op terug.' Hierbij impressie(s) van de dag:

- Pieter, Alphen aan de Rijn -
 • 'Top, geweldig! We hebben genoten.' 
- Fons, Noordwijkerhout -
 • 'Was fantastisch hadden bij inschrijving te horen gekregen dat het rijden al volgeboekt was, echter tot onze verbazing meldde Harry de Jong dat er iemand afgemeld had en dat wij nu alsnog in een Venture S mochten rijden. Dit was fantastisch en het rijden ging heel goed. Het was een hele leuke ervaring.' 
Bart, Haarlem -
 • 'Helaas was ik te laat met inschrijven voor een proefrit, maar ik vond het heel leuk om het mee te maken en vond het goed verzorgd.'
Mike, Haarlem -
 • 'Voelde direct de grip met de nieuwe Venture S 4x4 model. Het modderige parcours was ideaal om de modellen uit te testen. Daarna een hapje, drankje en een gezellig praatjeTop geregeld allemaal.'
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon

Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid

Wij geven om uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.