Peggy Peg

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Peggy Peg 14

Brigitte en Achim Reinhold, oprichters van Peggy Peg Innovative Systems, zijn ervaren en enthousiaste kampeerders. Dit enthousiasme heeft geleid tot de ontwikkeling van een breed scala aan producten om uw kampeerervaring te verbeteren.

Gemakkelijk kamperen

Over de hele wereld wordt Peggy Peg door kampeerliefhebbers erkend als de beste schroefharing op de markt. Het gemakkelijk herkenbare blauw en oranje Peggy Peg-assortiment wordt zeer gewaardeerd om zijn eenvoud en veelzijdigheid. Peggy haringen zijn gemaakt van met nylon versterkt glasvezel en zijn vijf keer lichter dan een vergelijkbare metalen haringen. Dit vermindert het gewicht dat u moet dragen aanzienlijk. De grote variabiliteit van grondtypes waarin het kan worden gebruikt, in combinatie met zijn superieure houdkracht, maakt de Peggy Peg de perfecte kampeergenoot. Al de producten zijn ontwikkeld in Duitsland, met de focus op een multifunctioneel en combineerbaar systeem.

Ook al waren de mensen behoorlijk geamuseerd na de lancering van onze feloranje maar robuuste Peggy Peg, de fan community van de producten neemt dagelijks toe. Tevreden klanten over de hele wereld delen hun positieve ervaringen met onze multifunctionele Peggy Peg-producten. Na slechts zes jaar steeg het aantal verkochte Peggy N's tot meer dan een miljoen!

Het gebruikte materiaal maakt ons product extreem licht. De samenpersende draad maakt de Peggy Peg geschikt voor zachte, zanderige maar ook voor harde of steenachtige gronden. Als de Peggy Peg eenmaal vastzit, ook al is hij niet volledig in de grond geschroefd, zal hij uw kampeeruitrusting vasthouden en vastzetten (soms kan voorboren nuttig zijn, vooral in de winter). Door de in hoogte verstelbare clip kan de pen in die gebieden worden gebruikt.

Vanwege de verschillende soorten terrein die je overal ter wereld kunt vinden, moet je verschillende soorten Peggy Pegs gebruiken. Om aan alle eisen te voldoen, hebben ze ook schroefhaken van aluminium materiaal ontwikkeld.

 

In onze kampeerwinkel vindt u nog meer artikelen van Peggy Peg!

filters
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon