Internet

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Internet 2

Sommige kampeerders kiezen bewust voor een camping zonder wifi, maar voor steeds meer mensen is het hebben van internet juist een vereiste. Ook op de camping lijkt het een basisbehoefte te worden. Maar wat blijkt, vaak is de wifi op camping niet sterk genoeg en duurt het uren om een appje te versturen. Een sportwedstrijd streamen is al helemaal onmogelijk. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen om geen last te hebben van de langzame, onbetrouwbare en instabiele wifi op de camping. Dit zijn mobiele hotspots, Mifi routers en Wifi versterkers. Deze zijn bij DE JONG Recreatie uiteraard verkrijgbaar.

filters

Wilt u meer informatie over internet op de camping?

Traag internet of een slechte wifi is een veel voorkomend probleem op de camping. Wilt u meer weten over het versterken van het internet bij u op de camping, lees dan hier ons blog over internet en wifi op de camping. 

EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.