Internet

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Internet 4

Sommige kampeerders kiezen bewust voor een camping zonder wifi, maar voor steeds meer mensen is het hebben van internet juist een vereiste. Ook op de camping lijkt het een basisbehoefte te worden. Maar wat blijkt, vaak is de wifi op camping niet sterk genoeg en duurt het uren om een appje te versturen. Een sportwedstrijd streamen is al helemaal onmogelijk. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen om geen last te hebben van de langzame, onbetrouwbare en instabiele wifi op de camping. Dit zijn mobiele hotspots, Mifi routers en Wifi versterkers. Deze zijn bij DE JONG Recreatie uiteraard verkrijgbaar.

filters

Wilt u meer informatie over internet op de camping?

Traag internet of een slechte wifi is een veel voorkomend probleem op de camping. Wilt u meer weten over het versterken van het internet bij u op de camping, lees dan hier ons blog over internet en wifi op de camping. 

Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.