Caravanspiegels

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Caravanspiegels 2

Wanneer u met een caravan op pad gaat, zijn de spiegels op de auto zelf vaak niet voldoende. U gebruikt dan opzetspiegels. Maar wanneer is dit nu nodig en wanneer niet?

Gaat u rijden met een caravan zult u bijna altijd extra caravanspiegels nodig hebben. Niet alleen om aan de wet te voldoen maar ook om een beter zicht te hebben op achteropkomend verkeer. Om het gezichtsveld te kunnen zien zoals de wet dat voorschrijft moeten de spiegels verder uitsteken dan de caravan breed is. Niet altijd is het dus nodig voor de wet, bijvoorbeeld als de auto breder is dan de caravan. Andersom moet dit wel. Meestal worden de losse spiegels op de vaste, bestaande spiegels gemonteerd.

Bekijk hieronder ons assortiment en kom langs in de winkel voor het juiste advies.

filters
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon