Beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen 0

Die warme zomeravonden aan de kampeertafel geven het ultieme kampeergevoel. Heerlijk met de familie om tafel onder het genot van een hapje en een drankje. Ondertussen gezellig kletsen of een spelletje spelen om er vervolgens achter te komen dat je al weer vier keer door een mug bent geprikt. Heel vervelend.. maar het is bijna onoverkomelijk. Gelukkig hebben wij bij DE JONG Kampeer & recreatie DEET van Travelsafe die u bescherming biedt tegen deze vervelende en jeukende beten. In ons assortiment hebben wij de 30% gel, de 40% spray en de 50% spray. 

Dus voordat u gezellig aan de kampeertafel gaat zitten of in uw tent duikt, even insmeren of sprayen met DEET en u bent tot wel 10 uur bescherm tegen de vervelende en jeukende insectenbeten. 

Travelsafe DEET

Naast de DEET van Travelsafe hebben wij een uitgebreid assortiment anti mosquito netten van Travelsafe die bescherming geven tegen muggen en andere vliegende insecten. Zelfs in de tropen bent u bescherm waardoor u zonder zorgen kunt slapen. 

Mosquitonetten Travelsafe

filters

 

 

EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.