Auto

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Auto 15

Een fietsendrager voor op de trekhaak kunt u overal voor gebruiken. Iemand een lekke band, even mountainbiken in een ander stuk van Nederland of een weekendje weg voor een fietsweekend? Dan is een fietsendrager voor op de auto ideaal. DE JONG Recreatie heeft de betrouwbare en sterke Pro-User fietsendragers. Hiermee kunt u 1, 2, 3 of 4 fietsen mee vervoeren. De Pro-user Diamant is bekroont tot beste koop in 2012, 2014, 2015, 2016 en 2019. Deze inklapbare fietsendrager is zelfs geschikt voor twee e-bikes en is heel makkelijk te bevestigen. Wanneer de fietsen te zwaar worden om op te tillen is er de Golden award winnaar Pro-user Diamant bike lift, met deze fietsendrager met elektrische lift komen de fietsgoten bijna tot aan de grond waardoor een krachtinspanning onnodig wordt.

filters
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon