Auto

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Auto 12

Een fietsendrager voor op de trekhaak kunt u overal voor gebruiken. Iemand een lekke band, even mountainbiken in een ander stuk van Nederland of een weekendje weg voor een fietsweekend? Dan is een fietsendrager voor op de auto ideaal. DE JONG Recreatie heeft de betrouwbare en sterke Pro-User fietsendragers. Hiermee kunt u 1, 2, 3 of 4 fietsen mee vervoeren. De Pro-user Diamant is bekroont tot beste koop in 2012, 2014, 2015, 2016 en 2019. Deze inklapbare fietsendrager is zelfs geschikt voor twee e-bikes en is heel makkelijk te bevestigen. Wanneer de fietsen te zwaar worden om op te tillen is er de Golden award winnaar Pro-user Diamant bike lift, met deze fietsendrager met elektrische lift komen de fietsgoten bijna tot aan de grond waardoor een krachtinspanning onnodig wordt.

filters
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.