Verwarmen

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Meer merken Minder merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Meer informatie over kachels voor op de camping

Elektrische kachel: Een elektrische kachel is een van de veiligste systemen omdat het geen koolstof verbrand, en een omvalschakelaar heeft. Hiernaast gaat het op stroom en dat betaald u niet op de camping. Let er wel op dat de kachel veel stroom verbruikt.

Gaskachel: Een ruimte verwarmen is het snelst met een gaskachel. Daarnaast kunt u het gaspatroon heel makkelijk van de kachel afhalen om bijvoorbeeld uw barbecue te gebruiken. Doordat u gas verbrand kunt u het wel een klein beetje ruiken en denk eraan dat ze redelijk was gas verbruiken.

Petroleum kachel: Om een grote ruimte te verwarmen in de petroleum kachel goed geschikt. Het Petroleum of olie is geurloos en gaat in grote flacons. Ook zijn deze kachels zuiniger dan de gaskachels maar wel duurder in aanschaf. Let er wel op om voldoende ventilatie te hebben voor de kachel.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon