Fietsendragers voor achterop de buscamper

Net zoals bij een fietsendrager achterop een camper of caravan is dit ook mogelijk bij de buscampers. Vanwege de openslaande deuren aan de achterkant van een bus camper zijn dit niet dezelfde fietsendragers als die van een camper of caravan.

Met deze fietsendragers die speciaal zijn gemaakt voor buscampers is het nog steeds mogelijk om de deur te openen wanneer de fietsen op de drager zitten. Om deze fietsendrager te monteren hoeft er niet in de deur geboord te worden. De fietsendrager wordt namelijk verlijmt en geklemd op de achterdeur. Op deze fietsendragers mogen maximaal twee fietsen mee een opgeteld maximaal gewicht van 35 kilo. Dit komt doordat het gewicht een extra belasting is voor de scharnieren van de buscamper. Wilt u meer fietsen meenemen? Dan is een fietsendrager gemonteerd op het chassis of op een kogel waarschijnlijk een beter idee

Bekijk onze fietsendragers
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.