Navigatie

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Navigatie 0

De tijd dat iedere route met een routekaart moest worden opgezocht is verleden tijd. Tegenwoordig wil iedereen een navigatiesystemen in de camper hebben. Dit zijn losse of ingebouwde systemen. De verschillen zijn hieronder te lezen.

Ingebouwde navigatiesystemen

In nieuwe campers bouwen wij meestal een navigatiesysteem in. Dit wordt aangesloten op het multimediapakket waardoor alles op een scherm zichtbaar is. Dit is een groot scherm in vergelijking met de smartphone en werkt perfect.

Losse navigatiesystemen

Losse navigatiesystemen worden ook vaak gebruikt in campers. Dit kunnen dezelfde navigatiesystemen zijn als voor de auto. Enig verschil met de losse navigatiesystemen speciaal voor campers, is dat deze camper routes aangeven. Hierdoor komt u niet op te smalle bruggetjes terecht.

Wilt u graag hulp met het uitkiezen voor uw navigatiesysteem, of voorbeelden zijn van Pioneer of Zenec? Wij helpen u graag in onze kampeerwinkel en camper showroom.

filters
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.