Navigatie

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Navigatie 0

De tijd dat iedere route met een routekaart moest worden opgezocht is verleden tijd. Tegenwoordig wil iedereen een navigatiesystemen in de camper hebben. Dit zijn losse of ingebouwde systemen. De verschillen zijn hieronder te lezen.

Ingebouwde navigatiesystemen

In nieuwe campers bouwen wij meestal een navigatiesysteem in. Dit wordt aangesloten op het multimediapakket waardoor alles op een scherm zichtbaar is. Dit is een groot scherm in vergelijking met de smartphone en werkt perfect.

Losse navigatiesystemen

Losse navigatiesystemen worden ook vaak gebruikt in campers. Dit kunnen dezelfde navigatiesystemen zijn als voor de auto. Enig verschil met de losse navigatiesystemen speciaal voor campers, is dat deze camper routes aangeven. Hierdoor komt u niet op te smalle bruggetjes terecht.

Wilt u graag hulp met het uitkiezen voor uw navigatiesysteem, of voorbeelden zijn van Pioneer of Zenec? Wij helpen u graag in onze kampeerwinkel en camper showroom.

filters
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon