Zonnebrillen

Zonnebrillen 0

Het beschermen van je ogen tegen de zon is minstens zo belangrijk als het beschermen van je huid. Een goede zonnebril voorkomt niet alleen schade als gevolg van blootstelling aan UV-stralen, maar zorgt ook voor een helder en scherp zicht, zonder hinderlijke reflecties en schitteringen. Bovendien is het een stuk rustiger voor je ogen.

 

SINNER zonnebrillen

SINNER biedt een indrukwekkend assortiment met zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Er is keuze uit eindeloos veel verschillende stijlen, monturen en kleuren. Ook op het gebied van lenzen zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een SINNER zonnebril met gepolariseerde SINTEC® lenzen of contrast verhogende SINTRAST® glazen. Ook de eco-vriendelijke zonnebrillen zijn zeker het bekijken waard. Vanzelfsprekend bieden alle zonnebrillen van SINNER 100% UV-bescherming. 

 

Profiteer van SINNER Free Insurance!

Omdat ze bij SINNER zelf net zulke avonturiers zijn als jij, weten we dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom is er SINNER Free Insurance in het leven geroepen. Wanneer je je SINNER zonnebril binnen 14 dagen na aankoop online registreert, is hij een jaar lang gratis verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. 

filters
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.