Zonnebrillen

Zonnebrillen 28

Het beschermen van je ogen tegen de zon is minstens zo belangrijk als het beschermen van je huid. Een goede zonnebril voorkomt niet alleen schade als gevolg van blootstelling aan UV-stralen, maar zorgt ook voor een helder en scherp zicht, zonder hinderlijke reflecties en schitteringen. Bovendien is het een stuk rustiger voor je ogen.

 

SINNER zonnebrillen

SINNER biedt een indrukwekkend assortiment met zonnebrillen voor dames, heren en kinderen. Er is keuze uit eindeloos veel verschillende stijlen, monturen en kleuren. Ook op het gebied van lenzen zijn er veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een SINNER zonnebril met gepolariseerde SINTEC® lenzen of contrast verhogende SINTRAST® glazen. Ook de eco-vriendelijke zonnebrillen zijn zeker het bekijken waard. Vanzelfsprekend bieden alle zonnebrillen van SINNER 100% UV-bescherming. 

 

Profiteer van SINNER Free Insurance!

Omdat ze bij SINNER zelf net zulke avonturiers zijn als jij, weten we dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom is er SINNER Free Insurance in het leven geroepen. Wanneer je je SINNER zonnebril binnen 14 dagen na aankoop online registreert, is hij een jaar lang gratis verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. 

filters
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon