Satelliet

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Satelliet 10

Ook op de camping wilt u uw favoriete tv programma’s blijven bekijken. Daarvoor heeft u naast een tv ook een satelliet antenne nodig. Deze schotel wordt uitgericht op een satelliet en ontvangt daarmee een signaal. Dit signaal wordt via een receiver doorgegeven aan de tv, waardoor u tv kunt kijken op de camping.

filters

Vol automatische, half automatische en handmatige satellietschotels

Satelliet antennes zijn onder te verdelen in drie groepen. De vol automatische schotels, half automatische schotels en handmatige schotels. Daarnaast zijn er verschillende maten van de schotels. Dit varieert van 60 tot en met 85 cm. Hierbij geldt de regel, hoe groter de schotel, hoe meer bereik deze heeft.

Vol automatische satellietschotels

Een vol automatische schotel zorgt ervoor dat het mogelijk is om met een aantal minuten tv te kijken. Met een aantal drukken op het bedieningspaneel gaat de schotel zenders zoeken en heeft de tv beeld. Deze vol automatische schotels zijn te verkrijgen als opbouwmodellen of als los staande modellen. De opbouw automatische schotels worden door onze monteurs op het dak van de camper of caravan gemonteerd.

Daarnaast zijn er vol automatische schotels op een los statief. Het voordeel hiervan is dat de camper of caravan niet hoeft te worden verschoven als die onder een boom staat. Ook voor vouwwagens en tent kampeerders zijn de losse schotels te gebruiken.

Half automatische satellietschotels

Half automatische schotels worden ook op het dak van de camper of caravan gemonteerd. Bij deze schotels gaat alleen het op en neer klappen automatisch, voor de rest zijn zij hand bediend. U zult dus zelf op zoek moeten naar het juiste signaal, waardoor het dus langer duurt voordat u tv kunt kijken.

Handmatige satellietschotels

De handmatige schotel is in kosten een stuk voordeliger dan de automatische schotel. Nadeel hierbij is wel dat het veel meer tijd kost voordat u tv kunt kijken. Reken op gemiddeld 30 tot 45 minuten voordat de schotel goed afgesteld staat. De handmatige schotel richt u namelijk met de hand uit totdat deze de juiste satelliet heeft bereikt. Dit moet erg nauwkeurig gebeuren en vergt daardoor veel tijd.

Voor een goede schotel bent u bij DE JONG Recreatie altijd aan het juiste adres. Wij hebben diverse demo modellen, waardoor u kunt zien wat er mogelijk is. Wij helpen u uiteraard graag met deze keuze.

EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.
EXTRA OPEN: Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag & 50 jarig jubileum win- en kortingsacties.

Onze showroom en winkel zijn EXTRA geopend op Hemelvaartsdag (do. 26 mei) en 2e Pinksterdag (ma. 6 juni) van 11.00 tot 17.00 uur. In het kader van het 50 jarig jubileum heeft DE JONG deze aanbiedingen:
- tot en met Hemelvaartsdag 10% korting op alle kampeerstoelen.
- na Hemelvaartsdag tot en met 2e Pinksterdag 10% korting op alle barbecues.

Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! 
Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand mei staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen. Voor de maand mei hebben wij een Cadac BBQ type Safari Chef 30 Compact t.w.v. € 134,95 als prijs.