Satelliet

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Vol automatische, half automatische en handmatige satellietschotels

Satelliet antennes zijn onder te verdelen in drie groepen. De vol automatische schotels, half automatische schotels en handmatige schotels. Daarnaast zijn er verschillende maten van de schotels. Dit varieert van 60 tot en met 85 cm. Hierbij geldt de regel, hoe groter de schotel, hoe meer bereik deze heeft.

Vol automatische satellietschotels

Een vol automatische schotel zorgt ervoor dat het mogelijk is om met een aantal minuten tv te kijken. Met een aantal drukken op het bedieningspaneel gaat de schotel zenders zoeken en heeft de tv beeld. Deze vol automatische schotels zijn te verkrijgen als opbouwmodellen of als los staande modellen. De opbouw automatische schotels worden door onze monteurs op het dak van de camper of caravan gemonteerd.

Daarnaast zijn er vol automatische schotels op een los statief. Het voordeel hiervan is dat de camper of caravan niet hoeft te worden verschoven als die onder een boom staat. Ook voor vouwwagens en tent kampeerders zijn de losse schotels te gebruiken.

Half automatische satellietschotels

Half automatische schotels worden ook op het dak van de camper of caravan gemonteerd. Bij deze schotels gaat alleen het op en neer klappen automatisch, voor de rest zijn zij hand bediend. U zult dus zelf op zoek moeten naar het juiste signaal, waardoor het dus langer duurt voordat u tv kunt kijken.

Handmatige satellietschotels

De handmatige schotel is in kosten een stuk voordeliger dan de automatische schotel. Nadeel hierbij is wel dat het veel meer tijd kost voordat u tv kunt kijken. Reken op gemiddeld 30 tot 45 minuten voordat de schotel goed afgesteld staat. De handmatige schotel richt u namelijk met de hand uit totdat deze de juiste satelliet heeft bereikt. Dit moet erg nauwkeurig gebeuren en vergt daardoor veel tijd.

Voor een goede schotel bent u bij DE JONG Recreatie altijd aan het juiste adres. Wij hebben diverse demo modellen, waardoor u kunt zien wat er mogelijk is. Wij helpen u uiteraard graag met deze keuze.

Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon