Een mooie wandeling begint met FALKE

Een mooie wandeling begint met FALKE

FALKE wandelsokken

Het belang van een goede wandelsok in de zomer is niet te onderschatten. Goede wandelsokken kunnen blaren en huidirritaties voorkomen.

Ze zorgen voor extra demping bij drukpunten en er zit een stof in verwerkt waardoor je voeten minder gaan glijden. Daarnaast hebben de sokken van FALKE een anatomische pasvorm en een bredere maatrange wat ervoor zorgt dat ze perfect aansluiten op de voet. Theo van Houts, eigenaar van Adventure Store in Helmond kan dit beamen: “Wij werken al jaren samen met FALKE en nog altijd zijn ze uniek op het gebied van pasvorm en kwaliteit.”

Bovendien is het met zomerse temperaturen belangrijk dat transpiratie snel wordt afgevoerd en je voeten koel en droog blijven.

Ga koel de zomer in met de TK2 Cool

FALKE heeft een brede sokkencollectie met voor ieder wat wils. De TK2 Cool serie is uitermate geschikt voor in de zomer te dragen.

In de TK2 Cool is onder andere Lyocell verwerkt. Dit is een verkoelende vezel afkomstig van de eucalyptusboom. De stof is huidvriendelijk, kreukbestendig en volledig biologisch afbreekbaar. De overige vezels in de Cool serie zijn duurzaam en elastisch waardoor je vele wandelingen kan genieten van optimaal loopcomfort.

De lage variant is de TK2 Short Cool waarbij je in elk type wandelschoen voldoende bescherming hebt tegen drukpunten.

Wist je dat?

Het Duitse merk dit jaar 125 jaar bestaat en nog steeds alles produceert in eigen fabrieken. Daarnaast worden de sokken bij FALKE voorgewassen en met een eigen zuiveringsinstallatie het water wordt gereinigd en weer hergebruikt.

Bekijk hier ons aanbod FALKE wandelsokken, of kom langs in onze uitgebreide outdoorwinkel waar onze verkoopmedewerkers u graag verder helpen.

Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties

In het 'Goed voorbereid op vakantie weekend' is de showroom en winkel EXTRA OPEN op zondag 3 juli van 11.00 -17.00 uur. Houd je cool deze zomer!
Kom langs en profiteer van deze 'COOLE' 50-jarig jubileum actie t/m 3 juli: 10% korting op strandstoeltjes, parasols, ventilators en windschermen.

 

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand juni staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

 

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
- WINACTIE: Voor de maand juni hebben wij een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141 als prijs. Om kans te maken op dit veiligheidspakket vragen wij u om deze enquête in te vullen. Het invullen duurt max. 2 minuten. 
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravan: Wij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

 

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature. Interesse? Stuur dan uiterlijk 23 juni je motivatiebrief met C.V.