Garage

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
Prijs
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Garage 2

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de fietsen mee te nemen in de garage van de camper. Dit werkt uitstekend bij de ‘enkele bedden’ campers omdat daaronder een serviceluik is van minimaal 1 meter hoog. In dit luik wordt een fietsendrager gemonteerd waardoor uw (elektrische) fiets altijd droog en veilig binnen staat.

filters

Er zijn drie soorten fietsenrekken die wij in de garage kunnen monteren, dit zijn de fietsgoten voor in de garage, het normale garage fietsenrek en het uitschuifbare garage fietsenrek.

Fietsgoten voor in garage

De eenvoudigste en goedkoopste manier om de fietsen mee te nemen in de garage is via fietsgoten. Wij monteren 2 of 3 fietsengoten op de bodem in de garage en de fietsen kunnen mee. Via de ogen in de camper is het mogelijk om met spanbanden of afstandhouders de fietsen stabiel te houden. Wanneer de fietsen niet meegaan op vakantie, neemt deze optie heel weinig ruimte in. Dat is een groot voordeel hiervan.

Garage fietsenrek

Een compleet fietsenrek in de garage lijkt op een fietsenrek zoals die achterop de camper zit. Het verschil is dat de beugels en montage anders is om zo het fietsenrek passend te krijgen. Bij dit fietsenrek zitten de afstandhouders aan het fietsenrek vast zodat de fietsen altijd stabiel staan. Om de fietsen in de garage van de camper moeten deze in het fietsenrek gezet worden. Dit zien sommige mensen als lastig. Wanneer het fietsenrek niet wordt gebruikt kan deze worden opgeklapt tegen de zijkant waardoor die niet de hele garage in gebruikt neemt.

Uitschuifbaar fietsenrek voor garage

Nieuw zijn de uitschuifbare fietsenrekken voor in de garage. Het grote voordeel van deze fietsenrekken is dat ze naar buiten glijden. Hierdoor zijn de fietsen heel gemakkelijk op het fietsenrek te plaatsen en ervan af te halen. Een nadeel van uitschuifbare fietsenrekken voor in de garage is dat ze erg groot zijn. Ook wanneer het fietsenrek niet gebruikt wordt, nemen ze hierdoor veel ruimte in beslag. Hiervoor moet dus ook genoeg ruimte in de garage zijn.

Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon