Garage

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Garage 2

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de fietsen mee te nemen in de garage van de camper. Dit werkt uitstekend bij de ‘enkele bedden’ campers omdat daaronder een serviceluik is van minimaal 1 meter hoog. In dit luik wordt een fietsendrager gemonteerd waardoor uw (elektrische) fiets altijd droog en veilig binnen staat.

filters

Er zijn drie soorten fietsenrekken die wij in de garage kunnen monteren, dit zijn de fietsgoten voor in de garage, het normale garage fietsenrek en het uitschuifbare garage fietsenrek.

Fietsgoten voor in garage

De eenvoudigste en goedkoopste manier om de fietsen mee te nemen in de garage is via fietsgoten. Wij monteren 2 of 3 fietsengoten op de bodem in de garage en de fietsen kunnen mee. Via de ogen in de camper is het mogelijk om met spanbanden of afstandhouders de fietsen stabiel te houden. Wanneer de fietsen niet meegaan op vakantie, neemt deze optie heel weinig ruimte in. Dat is een groot voordeel hiervan.

Garage fietsenrek

Een compleet fietsenrek in de garage lijkt op een fietsenrek zoals die achterop de camper zit. Het verschil is dat de beugels en montage anders is om zo het fietsenrek passend te krijgen. Bij dit fietsenrek zitten de afstandhouders aan het fietsenrek vast zodat de fietsen altijd stabiel staan. Om de fietsen in de garage van de camper moeten deze in het fietsenrek gezet worden. Dit zien sommige mensen als lastig. Wanneer het fietsenrek niet wordt gebruikt kan deze worden opgeklapt tegen de zijkant waardoor die niet de hele garage in gebruikt neemt.

Uitschuifbaar fietsenrek voor garage

Nieuw zijn de uitschuifbare fietsenrekken voor in de garage. Het grote voordeel van deze fietsenrekken is dat ze naar buiten glijden. Hierdoor zijn de fietsen heel gemakkelijk op het fietsenrek te plaatsen en ervan af te halen. Een nadeel van uitschuifbare fietsenrekken voor in de garage is dat ze erg groot zijn. Ook wanneer het fietsenrek niet gebruikt wordt, nemen ze hierdoor veel ruimte in beslag. Hiervoor moet dus ook genoeg ruimte in de garage zijn.

Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties

In het 'Goed voorbereid op vakantie weekend' is de showroom en winkel EXTRA OPEN op zondag 3 juli van 11.00 -17.00 uur. Houd je cool deze zomer!
Kom langs en profiteer van deze 'COOLE' 50-jarig jubileum actie t/m 3 juli: 10% korting op strandstoeltjes, parasols, ventilators en windschermen.

 

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand juni staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

 

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
- WINACTIE: Voor de maand juni hebben wij een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141 als prijs. Om kans te maken op dit veiligheidspakket vragen wij u om deze enquête in te vullen. Het invullen duurt max. 2 minuten. 
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravan: Wij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

 

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature. Interesse? Stuur dan uiterlijk 23 juni je motivatiebrief met C.V.