Achteruitrijcamera

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen Veiligheidspakket
Merken
Prijs
sluiten
Wilt u korting?

Kom langs in de winkel en profiteer van veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Achteruitrijcamera 1

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen of invoegen met een camper of caravan is een risicovolle aangelegenheid. Het is vooral lastig omdat het zicht naar achteren niet helemaal vrij is. Het beperken van schade en het rijden met meer comfort zijn de meest bekende en gehoorde reden voor het aanschaffen van een achteruitrijcamera als reisgenoot.

Achteruitrijcamera voor de camper

De meeste achteruitrijcamerasystemen worden gebouwd op de campers. Op de achterkant van de camper zit een kleine camera die alles vastlegt. Deze zijn soms zo klein dat ze haast niet zichtbaar zijn. Voor de camper is het aan te raden om een bedraad achteruitrijcamerasysteem te (laten) installeren. Dit voorkomt de kans op storingen.

Voor een achteruitrijcamera op de camper heeft u keuze uit twee verschillende inbouwsystemen. In nieuwe campers wordt over het algemeen een achteruitrijcamera geïnstalleerd die op het multimediasysteem af te lezen is. Hierdoor krijgt u geen extra scherm in de cabine. Heeft uw camper geen multimediasysteem waar een achteruitrijcamera aan kan worden gekoppeld? Dan is er de mogelijkheid om met een los scherm te werken.

Achteruitrijcamera voor de caravan

Er komt steeds meer vraag naar achteruitrijcamerasystemen voor de caravan. Doordat deze veel moet worden op en afgekoppeld is het verstandig om een draadloos achteruitrijcamerasysteem te nemen. Enig nadeel hierbij is dat deze sneller een storing kan krijgen. Een groot voordeel is wel dat u dit systeem vaak zelf kunt aanbrengen. Daarnaast zijn de systemen goedkoper dan de inbouwsystemen voor campers.

Wilt u hulp bij het kiezen van het juiste systeem? Of wilt u weten wat het kost om het in te laten bouwen? Dan helpen wij u graag in onze winkel.

filters
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties
Zat.2 en zondag 3 juli EXTRA OPEN 'Goed voorbereid op vakantie weekend' t/m 3 juli extra kortingsacties

In het 'Goed voorbereid op vakantie weekend' is de showroom en winkel EXTRA OPEN op zondag 3 juli van 11.00 -17.00 uur. Houd je cool deze zomer!
Kom langs en profiteer van deze 'COOLE' 50-jarig jubileum actie t/m 3 juli: 10% korting op strandstoeltjes, parasols, ventilators en windschermen.

 

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben van mei t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand juni staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

 

Via de blog op onze website leest u meer informatie en hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.
- WINACTIE: Voor de maand juni hebben wij een compleet veiligheidspakket t.w.v. € 141 als prijs. Om kans te maken op dit veiligheidspakket vragen wij u om deze enquête in te vullen. Het invullen duurt max. 2 minuten. 
- AANBIEDING DE JONG 50 Edition caravan: Wij kochten een gelimiteerde oplage van de zeer populaire Eriba Nova DELIGHT 442. Deze DE JONG 50 Edition caravan bieden wij, zolang de voorraad strekt, aan voor een zeer speciale prijs.

 

Vacature
Wij hebben een vacature beschikbaar voor Operationeel Manager Marketing & Communicatie. Bekijk deze gehele vacature. Interesse? Stuur dan uiterlijk 23 juni je motivatiebrief met C.V.