Achteruitrijcamera

Wat wilt u zien?
Kampeerwinkel
Verwarmen Lamp en verlichting Kampeermeubelen Techniek en accessoires Barbecues Keuken en huishoudelijk Tenten en accessoires Slapen Gas Daxara bagagewagen Elektrische Fietsen Reis- en campinggidsen
Merken
sluiten
Winkelaanbiedingen

Kom langs in de winkel en profiteer van heel veel voordeel!

Bezoek onze winkel
Tot -50%

Achteruitrijcamera 1

Achteruitrijden, inparkeren, inhalen of invoegen met een camper of caravan is een risicovolle aangelegenheid. Het is vooral lastig omdat het zicht naar achteren niet helemaal vrij is. Het beperken van schade en het rijden met meer comfort zijn de meest bekende en gehoorde reden voor het aanschaffen van een achteruitrijcamera als reisgenoot.

Achteruitrijcamera voor de camper

De meeste achteruitrijcamerasystemen worden gebouwd op de campers. Op de achterkant van de camper zit een kleine camera die alles vastlegt. Deze zijn soms zo klein dat ze haast niet zichtbaar zijn. Voor de camper is het aan te raden om een bedraad achteruitrijcamerasysteem te (laten) installeren. Dit voorkomt de kans op storingen.

Voor een achteruitrijcamera op de camper heeft u keuze uit twee verschillende inbouwsystemen. In nieuwe campers wordt over het algemeen een achteruitrijcamera geïnstalleerd die op het multimediasysteem af te lezen is. Hierdoor krijgt u geen extra scherm in de cabine. Heeft uw camper geen multimediasysteem waar een achteruitrijcamera aan kan worden gekoppeld? Dan is er de mogelijkheid om met een los scherm te werken.

Achteruitrijcamera voor de caravan

Er komt steeds meer vraag naar achteruitrijcamerasystemen voor de caravan. Doordat deze veel moet worden op en afgekoppeld is het verstandig om een draadloos achteruitrijcamerasysteem te nemen. Enig nadeel hierbij is dat deze sneller een storing kan krijgen. Een groot voordeel is wel dat u dit systeem vaak zelf kunt aanbrengen. Daarnaast zijn de systemen goedkoper dan de inbouwsystemen voor campers.

Wilt u hulp bij het kiezen van het juiste systeem? Of wilt u weten wat het kost om het in te laten bouwen? Dan helpen wij u graag in onze winkel.

filters
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon